Anime olarak öyledir büyük ihtimal.Bleach - Naruto - One Piece üçlemesinde en iyi çizimler Bleach de mi ? Hiç yüksek kalitede izleme fırsatım olmadı :/
Ancak en iyisi odur galiba :/
Animelere olan bakış açını değiştirebilecek bir yapım /: İzlemeyerek çok şey kaçırıyorsun :/Alıntı yapmaya çalıştım ama hata verip durdu.
@Alpamis çok mu önemliydi, sen anladın işte. :S
@Tensei SnK izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum ama o mangayla bu başarı anca üst seviye bir animeyle olabilir zannımca.
Bleach de animeyle kendine yer etmiş bir seri. Sadece mangayla Bleach olması zor geliyor bana. Ayrıca Kubo animeyle özel ilgileniyor.
@Raiden yemez tabi. Ne kadar uzatılırsa o kadar sıkıntı oluyor gördüğümüz gibi. HxH de uzun sayılmaz bu açıdan.
On-no bunun için mi öyle dedin ?Alıntı yapmaya çalıştım ama hata verip durdu.
@Alpamis çok mu önemliydi, sen anladın işte. :S
@Tensei SnK izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum ama o mangayla bu başarı anca üst seviye bir animeyle olabilir zannımca.
Bleach de animeyle kendine yer etmiş bir seri. Sadece mangayla Bleach olması zor geliyor bana. Ayrıca Kubo animeyle özel ilgileniyor.
@Raiden yemez tabi. Ne kadar uzatılırsa o kadar sıkıntı oluyor gördüğümüz gibi. HxH de uzun sayılmaz bu açıdan.
İzleyecem diye bissürü şey koydum onu izleyeceğimi hiç sanmıyorum.Animelere olan bakış açını değiştirebilecek bir yapım /: İzlemeyerek çok şey kaçırıyorsun :/
HxH çizim zevki açlığını orada giderebilirsin. Hem Live Actionu çıkıyor zaten :/ İzle işte sıkma adamın canını![]()
Bu neyin kafası yaSizin denkleme göre Zoro= 2 Luffy oluyor.Ben ikna oldum ama haklısınız. :/ Law ve Zoro saldırsaydı Dof'a,Zoro tek darbede düşürürdü kelleyi. :/
Not:Geleneksel tartışmayı başlatmak istedim nedense.
Cık anlayamadım,biraz da anaokulu seviyesinde anlatır mısın zahmet olmazsa?Bu neyin kafası yayazdıklarımdan onu mu anladın ? Bak ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatıyorum.
Zoro'nun elinde kılıç var, birini etkisiz hale getirmesi için kesmesi yeterli. Şehir turu attırması ya da bilincini kaybede kadar yumruklamasına gerek yok. Kendi branşının getirdiği kolaylık bu çünkü.Luffy ile bu yönden kıyaslamak çok saçma olmaz mı sence ?
Mesela Usopp'un da silahı var. Onun da luffy den farkı daha uzak mesafeleri vurabilmesi. Önceki mesajla birleştirirsem şöyle oluyor;. Usopp'un -atıyorum- 1 km ilerideki birini vurması için yanına gidip kolunu uzatmasına gerek yok luffy gibi. Ama senin mantığında ben şöyle söylemiş oluyorum. Usopp= 2 luffy
İnşallah anlayabilmişsindir.![]()
Zoro Luffy'nin antisi diyen oldu mu?Cık anlayamadım,biraz da anaokulu seviyesinde anlatır mısın zahmet olmazsa?
Edit:Zoro denk getirdi mi Dof'a kaç atar? Bir mi iki mi yoksa yarım mı? Kesti mi iş bitiyormuş ya hani ondan sordum. :S