Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artistlikle alakası yok. Düşmanlarına karşı acımasız biri o kadar göze batmaz. Nihayetinde kötü sıfatındaki adamlarla savaşıyor bunlar.

Yıldızına 2 bölüm ayırdı adam :/
Birkaç damla ter dışında Tek bir zorlanma kırıntısı çizmedi ama, Adadaki herkes yorgun bitkin, Luffy vs perişan. Odanın yıldızı ise amiral ile kafes itiyor
Hem bunu yazıyorsun hemde ne zaman diyebiliyorsun?
Prensi çabuk unuttuk.
Tek başına cp9'un trenini basmasını
Birisi diz çöker diğeri sigarasını yaktırıyordu kimselere
Gölgede bırakmaktan anladıklarımız farklı sanırım. Birkaç bölümlük ön planda olmaktan bahsetmiyordum ben.

Birkaç damla ter dışında Tek bir zorlanma kırıntısı çizmedi ama, Adadaki herkes yorgun bitkin, Luffy vs perişan. Odanın yıldızı ise amiral ile kafes itiyor

Gölgede bırakmadan anladıklarımız farklı sanırım. Birkaç bölümlük ön planda olmaktan bahsetmiyordum ben.
neden bahsediyorsun?
Mangada görünmese sürelerinden mi yoksa.
Birisi kafesteyken diğeri Crocoya ayar veriyor
Birisi damda sıkışıkken diğeri alayına deyip tren basıyor
Birisi diz çöküyor diğeri sigarasını yaktırıyor ama onu gölgede bırakamıyor bu da güzel.
Kılıç şart tabii.

CC sayko değil ki. Sadece hırslı. Vegapunk'ı geçme derdine girmiş. Bartoda sayko değil. O dengesiz :D
Yahu adam planları için çocuk deneyleri yapıyor. Daha ne istiyorsun sen :D
Saykoluk dengesizlikden geçer :D
Zaten tam bi sayko nereye geliyor(kid) Zoro için o kadar bu alanda aşmış diyoruz. Adam sırtında yaralıyı hastaneye taşıyor, kadın kesmiyor. Yani ikiside uyar uyar.
Kid gibi adam bekleme :D

neden bahsediyorsun?
Mangada görünmese sürelerinden mi yoksa.
Birisi kafesteyken diğeri Crocoya ayar veriyor
Birisi damda sıkışıkken diğeri alayına deyip tren basıyor
Birisi diz çöküyor diğeri sigarasını yaktırıyor ama onu gölgede bırakamıyor bu da güzel.
Kılıç şart tabii.

Uzun bir süreçten bahsediyorum. Nasıl bir örnek versem,Mesela bu arc Luffy gayet ön plandaydı arcın başından beri. Gerek Arena sahneleri olsun, gerek Law ile birlikte Dof savaşı olsun. Diğer karekterlerin çoğu bu arc Luffy ve Law'ın gölgesinde kaldı bundan bahsediyorum. Sanji'nin ön planda olduğu 4-5 sahne bu durumu değiştirmez, Oda Zoro'yu çoğu zaman Sanjiden ön planda çiziyor. Zoro'yu hiç sevmem ama gerçek bu

Tartışmaya yarın devam edelim benim uykum geldi :D

Yahu adam planları için çocuk deneyleri yapıyor. Daha ne istiyorsun sen :D
Saykoluk dengesizlikden geçer :D
Zaten tam bi sayko nereye geliyor(kid) Zoro için o kadar bu alanda aşmış diyoruz. Adam sırtında yaralıyı hastaneye taşıyor, kadın kesmiyor. Yani ikiside uyar uyar.
Kid gibi adam bekleme :D
Kid gibi değil tam. Kan takıntısı olan ama kendini tutan bir tipleme bekliyorum :D

Uzun bir süreçten bahsediyorum. Nasıl bir örnek versem,Mesela bu arc Luffy gayet ön plandaydı arcın başından beri. Gerek Arena sahneleri olsun, gerek Law ile birlikte Dof savaşı olsun. Diğer karekterlerin çoğu bu arc Luffy ve Law'ın gölgesinde kaldı bundan bahsediyorum. Sanji'nin ön planda olduğu 4-5 sahne bu durumu değiştirmez, Oda Zoro'yu çoğu zaman Sanjiden ön planda çiziyor. Zoro'yu hiç sevmem ama gerçek bu

Tartışmaya yarın devam edelim benim uykum geldi :D
Uykum geldi demeseydin doğum günün demezdim çarşı karışırdı. :D

Kimse sana Zoroyu ön planda çizmiyor demedi.
Ama verdiğim örneklerde Sanji Zoroya bi kenara atıyor. İsterse tek karede bunu başarsın ne önemi var. Belli bir süre yıldız Sanji oluyor mu olmuyor? Oluyor.
Zoroyu daha ön planda çiziyor ama en gerekli yerde bir anda Sanji bitiyor. Aferin Zoroyu daha fazla görünüyor ekranda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık