![]()
Adını anmak istemiyorum psikolojik manyağın![]()
Oysa ki o ismi öğrenmeyi çok arzu etmiştim. Hayırlısı artık ne diyelim.Hayırlısı öyleyse. :/

![]()
Adını anmak istemiyorum psikolojik manyağın![]()
Oysa ki o ismi öğrenmeyi çok arzu etmiştim. Hayırlısı artık ne diyelim.Hayırlısı öyleyse. :/
Bizde Zoro`yu severiz ama bu biraz fazla değil mi ? Zoro fanları aşmışlar artıkBir ara forumda Luffy'nin görevinin Zoro'yu Raftele ulaştırmak olduğuna dair teoricikler vardı. Onlar bitti en azından. :/
2 si aynı kişi zaten :/ Belgelenmiş birşey bu.Karolla,Sword Way,Shiryuu of The Rain.Bu üçünden biri belki de üçü de![]()
laf arasında öylesine söylenmiştir o.Bir ara forumda Luffy'nin görevinin Zoro'yu Raftele ulaştırmak olduğuna dair teoricikler vardı. Onlar bitti en azından. :/
Kıskanma böyle avatarın olmadığı için. :/ Luffy KK olmak için tüm tayfasının yardımına muhtaç zaten aksini söyleyen olmadı. :Slaf arasında öylesine söylenmiştir o.
Anında aaaa Zoroya getirmeye gerek yok.
Ve evet Zoro olmasa Luffy bu yolun sonunu göremez.
Brook çokta lazım değil :/Kıskanma böyle avatarın olmadığı için. :/ Luffy KK olmak için tüm tayfasının yardımına muhtaç zaten aksini söyleyen olmadı. :S
Yo usopp olmasa da olur.Kıskanma böyle avatarın olmadığı için. :/ Luffy KK olmak için tüm tayfasının yardımına muhtaç zaten aksini söyleyen olmadı. :S