Tam tersi, dünyanın değişimi güçlünün lütfunun tezahürüdür.Güçsüz güçlüyü yenmeseydi dünya değişmezdi.
Dof'un o sözü söylemesi, kaideyi bozmuyor maalesef.Dofun ağzından;
![]()

Tam tersi, dünyanın değişimi güçlünün lütfunun tezahürüdür.Güçsüz güçlüyü yenmeseydi dünya değişmezdi.
Dof'un o sözü söylemesi, kaideyi bozmuyor maalesef.Dofun ağzından;
![]()
Bak kendin diyorsun mangakanın evreni olduğunu.O öyle diyorsa öyledir savcım,ne diye zorluyorsun?Dof'un o sözü söylemesi, kaideyi bozmuyor maalesef.Tamamen mangakanın kılıf uydurmasından başka bir şey değil, malum karakterleri konuşturan da mangakanın kendisi.
Güçsüzün güçlüyü yenmesi kadar mantıksız bir şey olamaz. Boşuna Luffy'nin galibiyetlerinde mantık arıyorsun.![]()
Güçsüz güçlüyü yenmeseydi dünya değişmezdi.
Aldın mı cevabınıDofun ağzından;
![]()
Aynen, Reiper'ın haklılık payı var ama abartıyor. One piece'e giydirecek yaa illaSaçma. Hiç kendinden güçlü kişiye dayak atmadın mı veya tam tersi olmadı mı :/ . Robot değil ki bunlar insan. Asıl doğru olan Oda reisin yaptığıdır. :/
Cevabımı bir üst mesajda dile getirmiştim.Aldın mı cevabını![]()
Kabul edeceğini bilsem tarihten de tonla örnek verirdim ama ondan da anlamazsın ki sen.![]()
Öyle bir şey yok, tam tersinin olması mutlak gerçektir zaten. Şimabukuro'nun kemiklerini sızlatıyorsun.Saçma. Hiç kendinden güçlü kişiye dayak atmadın mı veya tam tersi olmadı mı :/ . Robot değil ki bunlar insan. Asıl doğru olan Oda reisin yaptığıdır. :/
Yahu tam şöyle detaylıca ciddi bir cevap yazacağım, karşımdakinin sen olduğunu hatırlıyorum ve bir gülme geliyor. Seni ciddiye alamıyorum Savcı :/Cevabımı bir üst mesajda dile getirmiştim.
Öyle bir şey yok, tam tersinin olması mutlak gerçektir zaten. Şimabukuro'nun kemiklerini sızlatıyorsun.![]()