Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Animeden takip ediyorum yani henüz Elbaf'ı görmedim ama Joyboy, Imu gibi tanrı sınıfı karakterler hariç (Onlar da şu anlık) iptal edecek biri olduğunu düşünmüyorum. Karasakal gözü dönüp ciddileştiğinde Shanks'ın bile aklını almış biri.

Tayfa artık dünyadaki en büyük güçlerden biri ve yerine getirmelerş gereken büyük sorumlulukları var eski sıcaklık ve komiklerin kaybolması çok normal değilmi
Yav Luffy İmparator olduktan birkaç sayı sonra tayfanın rotacısı, verdiği karardan ötürü "İmparator"u kafese koyup dövdü, diğer üyeler de "kaptana acı çıkartalım" çektiler. Ne ağırlığından bahsediyorsun? Sorumluluksa tayfa zaten ilk bölümden bu yana sorumluluk alıyor bir değişiklik yok icraatlarında. İlk bölüm de insanları kurtarıyorlardı şimdi de kurtarıyorlar. Rosa'da yaptıklarıyla Egghead'de yaptıklarının bir farkı yok ki. Komedik sahnelerle alakası yok yani dediğimin. :D

Edit: Kast ettiğim şey ise şuydu; Bence artık tayfa üyeleri bir karakterden, kişilikten çok "tipleme" gibi hissettiriyor. İlerlediklerini hissedemiyorsun hiçbir türlü, her şey çok sterotip, yapay. Ruhsuz. Eskisi gibi onlar için üzülüp sevinemiyorsun. Tabii herkes için bu böyle olmayabilir.

Son düzenleme:
Oda tayfaya detaylı dövüş çizmek ile uğraşmıyor, adam sıkıldı muhtemelen artık.

Usopp'un silahı meyve yer bu arc, ağaçta yaşayan kartal varmış onun ruhunu yapıştıralım gitsin. Kral haki de patlatınca tamamdır.

Lul. Yav Luffy İmparator olduktan birkaç sayı sonra tayfanın rotacısı, kaptanın verdiği karardan ötürü "İmparator"u kafese koyup dövdü, diğer üyeler de "kaptana acı çıkartalım" çektiler. Ne ağırlığından bahsediyorsun? Sorumluluksa tayfa zaten ilk bölümden bu yana sorumluluk alıyor bir değişiklik yok icraatlarında. İlk bölüm de insanları kurtarıyorlardı şimdi de kurtarıyorlar. Rosa'da yaptıklarıyla Egghead'de yaptıklarının bir farkı yok ki. Komedik sahnelerle alakası yok yani dediğimin. :D
İlk kısım aslında değişmediklerini gösteriyorlar.Hala bizim eski tayfa farkları güçlenmiş olmaları o kadar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık