Greenbull muhtemelen hiyerarşik üstü çıkacak. Ama birisi logia. Logia, paramercidanın üstü olabilir mi bilmiyorum.![]()
@sensey
Aramaki Dikenli Bitkiler kullanamaz mı? Sommers’ın meyvesi Aramaki’nin yapabileceği küçük şeylerden biri.
Twitter şaşırtmıyor.
Greenbull muhtemelen hiyerarşik üstü çıkacak. Ama birisi logia. Logia, paramercidanın üstü olabilir mi bilmiyorum.![]()
@sensey
Aramaki Dikenli Bitkiler kullanamaz mı? Sommers’ın meyvesi Aramaki’nin yapabileceği küçük şeylerden biri.
Twitter şaşırtmıyor.
Sanci ve King eşleşti ustaammm, artık geri dönüş yok. Yaptığı tek şey ise asla giymez dedikleri baba yadigarı seher don sayesinde hayatta kalmak. ?1010 dışında 988’de çok konuşulmuştu onu hatırlıyorum. Kingle aksiyona girip Babasının emaneti sayesinde kurtulmuştu Sanji. O bölümde çılgınlar atan kişiyi hepimiz biliyoruz.
@RedTeroR Patlamış mısırın patlarken çıkardığı ses mi daha keyifli, yoksa Alpa'nın patlarken çıkardığı ses mi? ?Bu da mantıklı. Ama her halükarda hakisinin gücünü çatıda olsun King karşısında olsun donuna kadar harcayabilmesi Enma sayesinde oluyor. Yoksa Zoro damla damla haki çıkarabilen biriydi.
What whut diyen Zoro'yu sağlam savunuyor ama @RedTeroR helal olsun.
Patladığı konu nerde?enma olmasa kral hakisini k'sinden haberi olmayacak birisiydi zoro,gerçi yine kral hakisi kullandığından haberi yok.@RedTeroR Patlamış mısırın patlarken çıkardığı ses mi daha keyifli, yoksa Alpa'nın patlarken çıkardığı ses mi? ?
Sen yapay zeka mısın da senden cevap bekleniyormuş gibi atlıyorsun?Patladığı konu nerde?enma olmasa kral hakisini k'sinden haberi olmayacak birisiydi zoro,gerçi yine kral hakisi kullandığından haberi yok.
@RedTeroR Patlamış mısırın patlarken çıkardığı ses mi daha keyifli, yoksa Alpa'nın patlarken çıkardığı ses mi? ?
Cevap yazılmasını istemiyorsan özelden yazSen yapay zeka mısın da senden cevap bekleniyormuş gibi atlıyorsun?