Buggy gibi rezilden sonra Mihawk fazla gelebilir tabi ona ondan etmez belki.@Sir Crocodile Croco Mihawk’ın emrine girmeyi kabul eder diyor @Mcgill
Bu konu hakkında görüşün var mı?
Buggy gibi rezilden sonra Mihawk fazla gelebilir tabi ona ondan etmez belki.@Sir Crocodile Croco Mihawk’ın emrine girmeyi kabul eder diyor @Mcgill
Bu konu hakkında görüşün var mı?
Neden Garp değil Sengoku ?Sakazuki Sengoku seviyelerine yaklaşmışsa Sakazuki kazanır.2 yılda ne yaptığına bağlı.Mf Akainu yüksek zorluk kaybeder gibi ama tek açık yakalarsa da berabere bitirirdi en kötü bilemiyorum.
Filo amirali.Neden Garp değil Sengoku ?
İsmi worst ile başlıyor lan forumun zatenForum şakası falan diyeceğim ama Worstgen kendi başına bir şaka zaten...
Queen bu adamların bile seviyesinde değil.Sen gitmiş adamları yakın tutmuşsun,Marco,Kata,Queen,Jozu,King
Ah mesajı bilmeden atlamasan.Queen bu adamların bile seviyesinde değil.Sen gitmiş adamları yakın tutmuşsun
Mihawk şu an seride ilk 10'dadır güçte.Mihwk < Amiral
Crocodile << Amiral
Buggy <<< Amiral
Oda bile bu kadar saçmalamaz! Yani tamam, Buggy'in imparatorluğu trol ama üçünü toplasan bir amiral etmicek oluşum imparator oluyor, ilginç
Ama 10. sıradadır diye bitirmemişsin Alpamis hocam. Sana yakıştıramadım.Mihawk şu an seride ilk 10'dadır güçte.
Onu demeye gerek görmedim.Ama 10. sıradadır diye bitirmemişsin Alpamis hocam. Sana yakıştıramadım.![]()