Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 7717

Çoğul yazınca başkalarının üzerine alınması normal ama. Konuda Mihawk savunan 3-4 kişi varız şu an.

Tek başına yonko unvanı alan olmaz. Yonko tayfası, filosu kuracak güçte midir Mihawk? Bana göre öyle. Farklı düşünen olabilir.
Düz tayfa kurup mesela "babunlar" ile yonko olamaz.
İmparatorlardan kimi dövebilir ? Belki Karasakala karşı bir şansı olabilir o kadar...

Mevzu çok basit benim açımdan. Mihawk bir imparator kadar güçlü olabilir ama resmi olarak imparator olamaz. Dediğim gibi adamın liderlik özelliği yok mevzu bundan ibaret. Millet mangada olmayan bir şeyi uyduruyor “sen yonko ol dediler reddetti” falan diye. Mevzu oradan uzuyor boştan yere.

Mihawk Messi'dir teorim netleşti.

Düz tayfa kurup mesela "babunlar" ile yonko olamaz.
İmparatorlardan kimi dövebilir ? Belki Karasakala karşı bir şansı olabilir o kadar...

Olamaz tabii. Yonko denen oluşumların hangisi düz ki? Hepsinin kilit adamları veya kilit planları ve konumları var. Babunlarla yonko olur işin geyiği. Ciddi diyen yoktur umarım.

Aynen aynen. Liderinden fazla ödülü olan adamın olduğu grubu Croc yapmıştır zaten yonko.
Yonko olması Mihawk'ı ve Crocodile'i emri altına alması ile oluyor. Git bak bakayım orada Oda sadece Mibask mı yazdı? Üstüne bir sürü bağlantısı sayılıyor. Sadece bunlar da değil. Ardına yer altından aldıkları fonu söylüyorlar. Denizci avladıkları söyleniyor.

Sadece Mihawk'a prim kasıyorsunuz.:(

Yonko olması Mihawk'ı ve Crocodile'i emri altına alması ile oluyor. Git bak bakayım orada Oda sadece Mibask mı yazdı? Üstüne bir sürü baglantidi sayılıyor. Sadece bunlar da değil. Ardına yer altından aldıkları fonu söylüyorlar. Denizci avladisri söyleniyor.

Sadece Mihawk'a prim kasıyorsunuz.:(
İmparatorların organizasyon gücü;
  • Teach = 100, organizasyonda Kuzan'da var.
  • Shanks = 95, tayfası övüldü ancak bi kuzan kalibresinde adamı olduğunu sanmıyorum.
  • Nika = 90-100 arası değişir, kesin yorumlayamıyorum bildiğiniz hasırşapkalar, evrene de tek atabilir.
  • Cros Guild = 50, tabii sizin mantığınıza göre, neden elli? Çünkü Buggy Mihawk ve Croco'yu emrine alacak kadar güçlü biliniyor, sahte güç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık