Üye silindi 7717
Tayfa önemli evet.Tek başına imparator eder diyen Mihawk fanları var.Ben ona ithafen yazıyorum zaten.Aramaki de Shanks yerine Kızıl saç korsanları dedi. Shanks tek başına etmiyor mu diyelim? Tayfa ve filo önemli.
Tayfa önemli evet.Tek başına imparator eder diyen Mihawk fanları var.Ben ona ithafen yazıyorum zaten.Aramaki de Shanks yerine Kızıl saç korsanları dedi. Shanks tek başına etmiyor mu diyelim? Tayfa ve filo önemli.
Orasını bilemem ama kurduğun mantık yanlış.Mihawk'ın ödülünün peşine direkt 2 milyar boost basıyor Karasakala... Gerek var mı buna ? Hayır yok ama yine de yapıyor.
Oda'nın mantığı bu benim değil... Dediğim gibi Oda'ya mektup yazabilirsin.Orasını bilemem ama kurduğun mantık yanlış.
Çünkü 1.6milyar için farkları yokmuş deyip 400 milyon fark var dersen olmaz.
Tayfa önemli evet.Tek başına imparator eder diyen Mihawk fanları var.Ben ona ithafen yazıyorum zaten.
O zaman niye tek başına Yonko diyon? Ne yazdığınızı da bilmiyonuz.Yonkoların hepsi tayfası olan adamlar. Shichi'ler arasında ise yalnız takılanlar var. E yani.
Mihawk tek başına imparator etmiyormuş.Son bölümlerde tayfa önemine vurgular var. İzinsiz Yonkoya dalmak topyekûn savaş çıkarır dediler mesela. Tek kişiden ziyade genele yayılan bir durum oluşmaya başladı.
O zaman niye tek başına Yonko diyon? Ne yazdığınızı da bilmiyonuz.
Mihawk tek başına imparator etmiyormuş.
Niye Oda'nın mantığı olsun ki bu ? sen öyle düşünüyorsun diye miOda'nın mantığı bu benim değil... Dediğim gibi Oda'ya mektup yazabilirsin.