Üye silindi 7717
Çok tatlısın kıyamıyorum sana.Shichibukai mi oldu ? Adam yonko olmayı reddetti elinin tersiyle itti.Buggy’i yonko bilmeleri kafa dinlemesi için daha iyi.Şu mangayı gözlüksüz okuma![]()
Çok tatlısın kıyamıyorum sana.Shichibukai mi oldu ? Adam yonko olmayı reddetti elinin tersiyle itti.Buggy’i yonko bilmeleri kafa dinlemesi için daha iyi.Şu mangayı gözlüksüz okuma![]()
Yok reis Croco resmen lol oyununda bir şampiyon misali bufflandı. Beckman hariç sağ kolları çatirdatır büyük ihtimal.Üstelik Hancock bu ödülü loncasız yapmış... Croco'dan güçlüdür bence.Kadın diye çok ezikleniyor.
Adam yonkoluğu itip 2.adam olduğu halde liderinden yüksek ödülü var yav...Beyazsakal çocuklarla imparator olmuş.
Mihawk shichibukai olmuş.
Fark var... Başka örnek ver.
Şakası bir yana tartışılacak birşey yok ki.Mihawk Buggy gibi yonko olarak anılacaktı.Buggy gibi çakma yonko o seviyede değil diyebilirdiniz ama yonko olacaktı olan olmuş diyip vazgeçti adam bu konu tartışmaya açık değil.Yonko seviyesi kısmı tartışılır ama 3.590 milyar ödülle de bir yere kadar esnetebilirsin onu pazarlık olarak.O kadar ödül Buggy altındayken bile verdiler yonko buggyden yüksek ödül aldı…Çok tatlısın kıyamıyorum sana.
Bırak kıvransınlar böylesini okumak daha zevkliAdam yonkoluğu itip 2.adam olduğu halde liderinden yüksek ödülü var yav...
Yok yani ısrarla mangada böyle anlatıldı diyorlar, arkadaşım tamam mangada öyle anlatıldı, ben de biliyorum ama öyle değil.Mihawk tek başına ortaya çıksa aha ben buradayım dese yine İmparator olur bırak sen bu hikayecileri![]()
Bırakın bu işleri.Bir kere yanlış bilgi vermişsin. Mihaek organizasyonu İmparator yaptı fan yorumudur.
Mihawk kendi basina olabileceği seviye Shichibukai olduğunu gördük. Tayfayi imparator Buggy reyiz yaptı.
Buggy'nin grubun lideri olduğunu da poster sayesinde öğrendiler. Yeni poster gönderirlerdi nolcak.Mihawk yonko olmak istese ne yapacak? Ronaldo gibi gidip Morgans'a falan mı röportaj verecek aslında yonko ben olmalıydım diye?
Mihawk - Buggy yerine x bir shichi yaz o da Yonko olarak anılabilirdi.Şakası bir yana tartışılacak birşey yok ki.Mihawk Buggy gibi yonko olarak anılacaktı.Buggy gibi çakma yonko o seviyede değil diyebilirdiniz ama yonko olacaktı olan olmuş diyip vazgeçti adam bu konu tartışmaya açık değil.Yonko seviyesi kısmı tartışılır ama 3.590 milyar ödülle de bir yere kadar esnetebilirsin onu pazarlık olarak.