Üye silindi 7717
Doflamingo yonko seviyesi.
Hahahha aynen seviyorsun, şuan işim var o yüzden eskiden çok sevdiğini belli ettiğin yorumları atamıyorum. Bir ara atarım tek tek görürüz...Croco'yu biz seviyoruz, senin düşündüğünün aksine hakkını yeri gelince veririz. Çaycı yerini bilecek ama iyi çay yaptığı sürece onu vampir korumaya devam eder.
Bunu bile biz yapacaksak sen daha niye buradasın arkadaş?Bu soruya engin bilgileriyle @Raiden cevap versin.
Bu paraya bu kadar hizmetBunu bile biz yapacaksak sen daha niye buradasın arkadaş?Bir aylık ücretin önceden verildi, işini yap işini!
Kaido için sorgulandığı gün ben okeyim.Zoan dayanıklığı olmadan dövüşemeyen Luffy?Bir de buradan bak. @RedTeroR sen ne diyorsun? G5 o kadar iyi ki yoldan geçeni bile güçlü yapar mı?
Sigortadan keseriz valla sen bilirsin.Bu paraya bu kadar hizmet![]()
Sigorta olmuş 10bin, en iyisi biz yine mesaiye başlayalımSigortadan keseriz valla sen bilirsin.![]()
Miss gibi yorum, neyi tuhafına gitti. Pica meyve ile ada büyüklüğüne ulaşıyor. Croco için asla kolay olmaz. Hakisi de fena değil, Croco da nasıl bir haki gördün?Hahahha aynen seviyorsun, şuan işim var o yüzden eskiden çok sevdiğini belli ettiğin yorumları atamıyorum. Bir ara atarım tek tek görürüz...
Hatta bak bir tane atayım...
![]()
Croc'un tek atacağı Pica ile karşılaştırmışsın. :S
Bu kadar sevip hakkını verme be...![]()
Crocodile Pica'ya tek atar haki bile kullanmasına gerek olmadan ne anlatıyorsun sen daha ya?Miss gibi yorum, neyi tuhafına gitti. Pica meyve ile ada büyüklüğüne ulaşıyor. Croco için asla kolay olmaz. Hakisi de fena değil, Croco da nasıl bir haki gördün?
30 luk luffy'yi niye tekleyemedi la, Vergo parça pinçik eder, timsah derisinden cüzdan çanta yapar.Crocodile Pica'ya tek atar haki bile kullanmasına gerek olmadan ne anlatıyorsun sen daha ya?
Bir de mis gibi yorum falan diyorsun. :S