Ne kaçması adam uyurken saldırı durdurdu gerekirse hepsini öldürürTek adam gelmiş onun rahatlığı o. Aynı tayfa Lucci’den kaçıyor şimdi. Yanında siyah giyen Cp çöpleri var diye.
Ne kaçması adam uyurken saldırı durdurdu gerekirse hepsini öldürürTek adam gelmiş onun rahatlığı o. Aynı tayfa Lucci’den kaçıyor şimdi. Yanında siyah giyen Cp çöpleri var diye.
Tayfanın korkup korkmaması bir karakterin büyüklüğünü etkilemez ki? Luffy'nin kaptan olduğu tayfa yahu bu zeka anlamında ne bekliyorsunuzAramaki geldiğinde tepede goygoy yaptılar Momo’da büyümüş amiral tutuyor felan muhabbeti geçirdiler müdahale etmeyip yalansa aç oku
Öldürür istese zaten ama Oda kaçırıyo işte bana şikayet etme Oda’ya söv.Ne kaçması adam uyurken saldırı durdurdu gerekirse hepsini öldürür
Ayıp oluyor.Tayfanın korkup korkmaması bir karakterin büyüklüğünü etkilemez ki? Luffy'nin kaptan olduğu tayfa yahu bu zeka anlamında ne bekliyorsunuz
Biz büyüklük hakkında bir şey konuşmadık ve aynı zamanda zekadan bahsedeceksek konuştuğumuz kişiler arasında Rayleigh de varTayfanın korkup korkmaması bir karakterin büyüklüğünü etkilemez ki? Luffy'nin kaptan olduğu tayfa yahu bu zeka anlamında ne bekliyorsunuz
Zeka konusunda demişim usta yoksa Luffy-sama'ya laf etmek haddimize değil.Ayıp oluyor.
Rayleigh Yonko kaçırdı, senin mantıkla Kizaru Ray’den korkmalı ama öyle bir şey olmadı. Sallıyon paso. Zaten patladıkça buna döndün hep karakter değiştirip duruyorsun birinde karar kıl da öyle tartışBiz büyüklük hakkında bir şey konuşmadık ve aynı zamanda zekadan bahsedeceksek konuştuğumuz kişiler arasında Rayleigh de var
Korkmak=Büyüklük, güç? Raylinin korkmaması çok normal zamanında ağababalarıyla dövüşmüş sonuçta Kizarunun.Biz büyüklük hakkında bir şey konuşmadık ve aynı zamanda zekadan bahsedeceksek konuştuğumuz kişiler arasında Rayleigh de var
Garp , Roger, Aramaki , Akainu , Kizaru , Fujitora , Kid , Garp , Sanji , Sengoku ve Lucci fanısın bize diyor profilinde de Luffy Roger felan da yazıyor ne olduğu belli değilRayleigh Yonko kaçırdı, senin mantıkla Kizaru Ray’den korkmalı ama öyle bir şey olmadı. Sallıyon paso. Zaten patladıkça buna döndün hep karakter değiştirip duruyorsun birinde karar kıl da öyle tartış
Tamam işte onu diyorum bende arkadaşa cevap veriyorum o da demiş ki Shanks felan korkmuş Kaido’dan amirallerden niye korkmuyorlar dedim bu kadarKorkmak=Büyüklük, güç? Raylinin korkmaması çok normal zamanında ağababalarıyla dövüşmüş sonuçta Kizarunun.