Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kara yıldırım dediğin şiddetli haki çarpışmasında b.haki ekleme olayında oluyor kata dövüşünde de vardı kral haki eklemeyi daha farklı çizdi Oda.Her gördüğün yıldırım kral haki ekleme değil o hep vardı.

Valla ben anlamadım hem diyorsunuz kaido genel konuşuyor her zaman her saldırıya nika kral haki eklemiyor şimdi de kaidoya full kullandı diyorsunuz.Hepsini birarada kaidoya karşı kullandı ama lucci dümdüz g5 açtı hatta özellikle herşeyi çıkardı yani 🤣 tamam.
Şuraya bak:
Tekme görünmüyor. Ama vurduğu bölgeden yıldırımlar çıkıyor. Kral hakiyi böyle göstermiş. Nika’nın Kaido’ya yumruklarının hepsinde görebilirsin bunu @Alpamis atmış. Direk yumruğunun üstünde de yıldırım var vurmadan önce. Çarpışma olsa neyse de doğrudan vurdu hep.

Şuraya bak:
Tekme görünmüyor. Ama vurduğu bölgeden yıldırımlar çıkıyor. Kral hakiyi böyle göstermiş. Nika’nın Kaido’ya yumruklarının hepsinde görebilirsin bunu @Alpamis atmış. Direk yumruğunun üstünde de yıldırım var vurmadan önce. Çarpışma olsa neyse de doğrudan vurdu hep.
G5 öncesi hepsinde var zaten.

G5 sonrası ise belli bir yere kadar hiç yok. Sonra yine başlıyor.

G5 öncesi hepsinde var zaten.

G5 sonrası ise belli bir yere kadar hiç yok. Sonra yine başlıyor.
Var da genelde yumruktan akan yıldırıma bakılıyor. Vurduğu yerden çıkan yıldırıma dikkat edilmiyor. Kaido’ya g5’te vurduğu yumruklarda bu tekmedeki gibi vurduğu yerde görüyoruz yıldırımı. Yumruğun kendisindeki efekt birinde yok diğerinde ise az.

Belli bi yere kadar g5’te yok çünkü yumruk vuramamış. Tutup yere çarpma, ip atlama gibi şeylerde kral hakiden yararlanacak bi durum yok. Vurduğu yumruklarda çıkıyor yıldırım. Kendini korurken kullanmıştır yumruk atana kadar.

Adam karşısında haki ekliyor yıldırım çıkartıyor. Ayrıca çatıdan Kaido'yu yıldırımlar eşliğinde çekip çıkartıyor. B.hakiyi temassız haki için de kullanıyor. Luffy'nin yeteneklerini saymış. Hem onu yapıyor hem bunu yapıyor diye. Siz hala neyini anlamadınız asıl ben anlamadım.

Sen bana o zaman şunu açıkla.

Burada niye yıldırım efektleri varken Luffy'den çıkan

Ya da bu sahnede

Bu sahnede yok

Kaido’ya kral haki ekleyip vurdu demiştim ben önceden ama g5’te hiç haki kullanmıyor diyorlardı Lucci tartışmasında.Ama senin attığın sayfada kırbaç saldırısında kolu kararmış yani hakiyi basıp vuruyor basmıyor diye birşey yok.Kral haki eklememiş olabilir bir yonko ile dövüşmüyor sonuçta yonko indirmeyecek.g5 tek başına amiral üstü seviyede sizin anlamadığınız şey bu.

Kaido’ya kral haki ekleyip vurdu demiştim ben önceden ama g5’te hiç haki kullanmıyor diyorlardı Lucci tartışmasında.Ama senin attığın sayfada kırbaç saldırısında kolu kararmış yani hakiyi basıp vuruyor basmıyor diye birşey yok.Kral haki eklememiş olabilir bir yonko ile dövüşmüyor sonuçta yonko indirmeyecek.g5 tek başına amiral üstü seviyede sizin anlamadığınız şey bu.
Hiç haki yok Lucci'ye vurduğu saldırılarda. Bir tek en başta çarpışırken koka basılmış. Başka sahne yok.

Lucci'ye vurduğu 3 atağın hepsi hakisiz.

O değil de motivasyonu en dandik olan insan Dragon, bir de o saçma motivasyonla gitmiş Devrim Ordusu'nu kurmuş. Bellamy'nin Mingo'nun gözdesi olma gayesi bile daha güçlü bir motivasyon taşıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık