İki dakikada gelip adama naptıysan kum-kun gibi Sables atmaya başladı
Niye böyle komik iddialara bel bağlıyorsun ? Gerçekten üzülüyorum
Kaido, Luffy sayesinde geleceği görüyor nedir ya alksdjalskdjlasdkj

İki dakikada gelip adama naptıysan kum-kun gibi Sables atmaya başladı
Niye böyle komik iddialara bel bağlıyorsun ? Gerçekten üzülüyorum
Kaido, Luffy sayesinde geleceği görüyor nedir ya alksdjalskdjlasdkj
Bu saldırı için dinozorlar böyle avlanır falan bir şey diyordu hatırladığım kadarıyla. Görüntü olarak zorlama tabi ama bu tip görüntülere çok fazla maruz kalmadığımız için Zoro dövüşünü bünyem kaldırdı.
Olmaz Luffy'i eleştirmeden önce aylarca Zoro'nun yedi ceddine sövüp kendini ispatlaman lazım. Yoksa samimi değilsin.Bu saldırı için dinozorlar böyle avlanır falan bir şey diyordu hatırladığım kadarıyla. Görüntü olarak zorlama tabi ama bu tip görüntülere çok fazla maruz kalmadığımız için Zoro dövüşünü bünyem kaldırdı.
Benim samimiyetim bu kadar, samimi arkadaşları piste alalım öyleyse.Olmaz Luffy'i eleştirmeden önce aylarca Zoro'nun yedi ceddine sövüp kendini ispatlaman lazım. Yoksa samimi değilsin.
5 dakikada bilmediği kral hakiyi saldırısına ekleyerek mi en tutarlı oluyor?Benim samimiyetim bu kadar, samimi arkadaşları piste alalım öyleyse.
Zoro güç artışı konusunda bu serideki en tutarlı karakterdir en azından günlük çalışma programı falan var.
Mesajı dilediğin yerden bükmene gerek yok bak arkadaş ne demiş.5 dakikada bilmediği kral hakiyi saldırısına ekleyerek mi en tutarlı oluyor?
2 Yonkou saldırısına durdururken neredeyse ölecek noktaya gelmişken aldığı iksirle iyileşip bunun 2 katını çekecek dendiğinde hiçbir sonucu olmadığını görmemizle mi en tutarlı oluyor?![]()
@Alpamis tutarlı değil yani, bu seride tutarlı eee haksız da sayılmaz Nika falan işte biliyorsun uğraştırma bizi şimdiZoro güç artışı konusunda bu serideki en tutarlı karakterdir en azından günlük çalışma programı falan var.
5 dekka lan.Mesajı dilediğin yerden bükmene gerek yok bak arkadaş ne demiş.
@Alpamis tutarlı değil yani, bu seride tutarlı eee haksız da sayılmaz Nika falan işte biliyorsun uğraştırma bizi şimdi![]()
Tamam.5 dekka lan.
İksir ve 2x acı len.
Enma len. Temassız haki çekme len.9 kol 10 bacak 5 kafa len.
![]()
Öncelikle kahkaha attığımı belirtmek istiyorum.5 dakikada bilmediği kral hakiyi saldırısına ekleyerek mi en tutarlı oluyor?
2 Yonkou saldırısına durdururken neredeyse ölecek noktaya gelmişken aldığı iksirle iyileşip bunun 2 katını çekecek dendiğinde hiçbir sonucu olmadığını görmemizle mi en tutarlı oluyor?![]()
Zoro-Enma-Haki ilişkisi, ne eksik ne fazla. Yeşil şey Zoro. Gri şey Enma. Göl Haki.Öncelikle kahkaha attığımı belirtmek istiyorum.
Farklı bir şeyden bahsetmiştim ama haki zaten zor şartlarda gelişen, bilhassa kral haki en zor şartlarda uyanan bir şey, kılıç bu konuda Zoroyu iyice zorladı zaten bunun sonucunda hakisi gelişti yani seviyesi başka bir deyişle savaş gücü arttığı için daha fazla acıya katlanabilmesi normal bence.