Tamam luffy olsun xdNika diye bir karakter yok reyiz. Sorunu düzelt lütfen.![]()
Tamam luffy olsun xdNika diye bir karakter yok reyiz. Sorunu düzelt lütfen.![]()
Oda'ya bağlı. Yenebilir de yenilebilir de. Kaido o adamlardan aşağıda olsa bile ne kadar aşağıdadır.Tamam luffy olsun xd
Oda, Zoro'nun neden 3 kılıç kullandığını açıklamış. Kısaca; "tarihin en büyük kılıç ustası olarak bilinen Miyamoto Musashi 2 kılıç kullanıyordu. Ben de çocukça bir düşünceyle Zoro'yu ondan da büyük yapmak için fazladan bir kılıç ekledim," demiş.
Peki, tek kılıçlılara - yazar diyebilir miyiz hocam?İyi ki Musashi'nin belinde üç kılıç yokmuş. Yoksa Yontoryu okuyor olurduk.
Shanks'ın bir kılıcı daha olsa yenermiş Mihawk'ı xdPeki, tek kılıçlılara - yazar diyebilir miyiz hocam?
Hacchi de erken pes etmiş. Potansiyeli en yüksek olan oymuş.Shanks'ın bir kılıcı daha olsa yenermiş Mihawk'ı xd
Böyle düşünen bir mangakanın mangasını 3 yıldır takip ettiğim için kendimden utandım.Oda, Zoro'nun neden 3 kılıç kullandığını açıklamış. Kısaca; "tarihin en büyük kılıç ustası olarak bilinen Miyamoto Musashi 2 kılıç kullanıyordu. Ben de çocukça bir düşünceyle Zoro'yu ondan da büyük yapmak için fazladan bir kılıç ekledim," demiş.
Tam benim kafada düşünüyormuş.Oda, Zoro'nun neden 3 kılıç kullandığını açıklamış. Kısaca; "tarihin en büyük kılıç ustası olarak bilinen Miyamoto Musashi 2 kılıç kullanıyordu. Ben de çocukça bir düşünceyle Zoro'yu ondan da büyük yapmak için fazladan bir kılıç ekledim," demiş.