Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf 9 Kın Çatıdan aşağıya düştü diye Kaido ile birlikte suratlarında izler oldu. Zoro da Kaku'dan darbe aldı diye iz oluştu demedik. Kaku ile dövüştü diye izler oluştu. Bu illa darbe aldığı anlamına gelmiyor ki aslında darbe almasa da Kaku tarafından fırlatılmıştı savunmasına vurmuş olsa bile. Kid ve Law ise illa Kaido'dan darbe almış olması gerekmiyor. Öncesinde zaten BM'den darbe almıştılar yıldırım darbeleri.

Luffy bu attığın panelde bir sürü darbe yiyor. Allah aşkına Luffy'nin aldığı darbeler ile bunlarınkini bir tutma. Gösterebileceğin bir sahne olmaz adam akıllı.
Kaku fırlattı diyorsun hala nerede fırlattı? Kaku'nun ki fırlatmaysa Lucci ve Luffy'nin yumruk tokuşturması ne?

Yıldırım mı kanatmış? Gayet diğerleri de saldırırken hasar almışlar. Hani Luffy'nin kendisi diyor saldırılarımız işe yarıyor diye. Buradan diğerlerinin de saldırdığı ve hasar aldıkları çıkarken sen bir tek Luffy hasar aldı diyorsun hala. Off-Panel diye yok mu sayacağız yani?

Kaku fırlattı diyorsun hala nerede fırlattı? Kaku'nun ki fırlatmaysa Lucci ve Luffy'nin yumruk tokuşturması ne?

Yıldırım mı kanatmış? Gayet diğerleri de saldırırken hasar almışlar. Hani Luffy'nin kendisi diyor saldırılarımız işe yarıyor diye. Buradan diğerlerinin de saldırdığı ve hasar aldıkları çıkarken sen bir tek Luffy hasar aldı diyorsun hala. Off-Panel diye yok mu sayacağız yani?

Zoro bir tane yemiş götünü zor doğrultuyor gibi duruyor o zaman. İyi o zaman Luffy'nin yediği 3-4 atak görüyorsak bir panelde off-panel yediklerini de fazla fazla sayabiliriz.:D O zaman Luffy ile hala kıyaslamaman gerekir diğerlerini.

Zoro bir tane yemiş götünü zor doğrultuyor gibi duruyor o zaman. İyi o zaman Luffy'nin yediği 3-4 atak görüyorsak bir panelde off-panel yediklerini de fazla fazla sayabiliriz.:D O zaman Luffy ile hala kıyaslamaman gerekir diğerlerini.
Luffy'le kıyaslamıyorum, senin bir dediğinle diğer dediğin tutmuyor diyorum.

Sen yeter ki kafalarına darbe alıp, iddia ettiğin gibi tek yemeyeceklerini kabul et, isterse Luffy 100 darbe almış olsun.

Luffy'le kıyaslamıyorum, senin bir dediğinle diğer dediğin tutmuyor diyorum.

Sen yeter ki kafalarına darbe alıp, iddia ettiğin gibi tek yemeyeceklerini kabul et, isterse Luffy 100 darbe almış olsun.
Niye kafalarına darbe alıp tek yemediklerini gördün mü? Bunu niye kabul edeyim? Diğerlerinin çok daha azına kıvranırken Luffy'nin bir sürü darbe alıp devam ettiğini gördük. Biri mumya olurken diğeri devam edebiliyordu.

Benim söylediklerimde bir tutarsızlık yok. Sözümü tartıp söylüyorum rastgele değil.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık