İlgi çekici olaylar da oldu da şuan parça parça gelişmeler oldu. Aksiyon var ama çok yüksek değil.
Mihawk'a dair bir şey var mı hiç?Leş gibi. Klasik One Piece ve Oda saçmalıkları.
İlgi çekici olaylar da oldu da şuan parça parça gelişmeler oldu. Aksiyon var ama çok yüksek değil.
Mihawk'a dair bir şey var mı hiç?Leş gibi. Klasik One Piece ve Oda saçmalıkları.
Çok fena bir şey var. Zaten Wano'dan sonra tek iyi olay olabilir.Mihawk'a dair bir şey var mı hiç?
Soruyu sordum iddaa konusu hortladıÇok fena bir şey var. Zaten Wano'dan sonra tek iyi olay olabilir.
Kaku fırlattı diyorsun hala nerede fırlattı? Kaku'nun ki fırlatmaysa Lucci ve Luffy'nin yumruk tokuşturması ne?Sırf 9 Kın Çatıdan aşağıya düştü diye Kaido ile birlikte suratlarında izler oldu. Zoro da Kaku'dan darbe aldı diye iz oluştu demedik. Kaku ile dövüştü diye izler oluştu. Bu illa darbe aldığı anlamına gelmiyor ki aslında darbe almasa da Kaku tarafından fırlatılmıştı savunmasına vurmuş olsa bile. Kid ve Law ise illa Kaido'dan darbe almış olması gerekmiyor. Öncesinde zaten BM'den darbe almıştılar yıldırım darbeleri.
Luffy bu attığın panelde bir sürü darbe yiyor. Allah aşkına Luffy'nin aldığı darbeler ile bunlarınkini bir tutma. Gösterebileceğin bir sahne olmaz adam akıllı.
Savaşı fanların yaptığı kadar bile göstermedi hıakk pühh hak etti.
Zoro bir tane yemiş götünü zor doğrultuyor gibi duruyor o zaman. İyi o zaman Luffy'nin yediği 3-4 atak görüyorsak bir panelde off-panel yediklerini de fazla fazla sayabiliriz.Kaku fırlattı diyorsun hala nerede fırlattı? Kaku'nun ki fırlatmaysa Lucci ve Luffy'nin yumruk tokuşturması ne?
Yıldırım mı kanatmış? Gayet diğerleri de saldırırken hasar almışlar. Hani Luffy'nin kendisi diyor saldırılarımız işe yarıyor diye. Buradan diğerlerinin de saldırdığı ve hasar aldıkları çıkarken sen bir tek Luffy hasar aldı diyorsun hala. Off-Panel diye yok mu sayacağız yani?
![]()
Luffy'le kıyaslamıyorum, senin bir dediğinle diğer dediğin tutmuyor diyorum.Zoro bir tane yemiş götünü zor doğrultuyor gibi duruyor o zaman. İyi o zaman Luffy'nin yediği 3-4 atak görüyorsak bir panelde off-panel yediklerini de fazla fazla sayabiliriz.O zaman Luffy ile hala kıyaslamaman gerekir diğerlerini.
İlk defa bir arc içerisinde ara ara dış dünyaya ve diğer karakterlere dönüyor. Kısa bir arc ama tamamen tayfa okumuyoruz. O yüzden ilgi çekici şeyler yaşanıyor.Seri nasıl şuan? Wano bittiğinden beri hiç okumadım. Gidişat nasıl?
Niye kafalarına darbe alıp tek yemediklerini gördün mü? Bunu niye kabul edeyim? Diğerlerinin çok daha azına kıvranırken Luffy'nin bir sürü darbe alıp devam ettiğini gördük. Biri mumya olurken diğeri devam edebiliyordu.Luffy'le kıyaslamıyorum, senin bir dediğinle diğer dediğin tutmuyor diyorum.
Sen yeter ki kafalarına darbe alıp, iddia ettiğin gibi tek yemeyeceklerini kabul et, isterse Luffy 100 darbe almış olsun.