@Montana bu adam imajımıza zarar veriyor aynı sıkıntıdan müzdaripim millet ne desem tersi olucak zannediyor bunun yüzünden

@Montana bu adam imajımıza zarar veriyor aynı sıkıntıdan müzdaripim millet ne desem tersi olucak zannediyor bunun yüzünden
Nardo karakteri fanı olacak kadar düşmedim.Sen ondan önce demeye başlamıştın zaten. Sende İtachi’ci tipi var iftira sayılmaz hem o. Naruto izlesen fanı olursun.
@İtachi_27 bu mesajı görürse 6 paragraf bir destan çakar hocamNardo karakteri fanı olacak kadar düşmedim.
Benim savunmam basit. Nardoda millet el hareketi çeker gibi dövüşüyor.@İtachi_27 bu mesajı görürse 6 paragraf bir destan çakar hocam
Croco gelse "ooo hikayeci abi gelmiş." derler miydi acaba? Veyahut Mw gelse "ooo abi bugün hangi karaktere yanlıyoruz?"....Kf baya okunuyor kanka. Ben de zaten kf içindeyken rahatsız olmuyordum. Facebookta bir op sayfasına yazdım facebookta ismim tiksav lee bile değil oo Tiksav gelmiş yazmıştı birisi yorumlara.. neyse salla geçti gitti
Shanks karşısına çıkmazsa kariyer yükselişi bekliyor, daha kimse tutamaz.@Montana @II. Invictus bizimki Devleri kölesi yapmaya gitmiş
Lawın fişi çekilecek bizimki fiş çekecekShanks karşısına çıkmazsa kariyer yükselişi bekliyor, daha kimse tutamaz.
Kid reis kendinden emin adımlarla yoluna devam ediyor. Elbaf'ı fethedecek.@Montana @II. Invictus bizimki Devleri kölesi yapmaya gitmiş