BM ye ben de güvenmiyorum. Jinbei bir işler çevirdi bu kadınla. Düğünün mahvedileceğinden de emindir zatenOda yakında yeni dünyada bir düğün salonu da açacak diyorlar
O değil de bu Bm'ye hiç güvenmiyorum hiçççç. Kaido'ya bir şey yapacak bu karı.

BM ye ben de güvenmiyorum. Jinbei bir işler çevirdi bu kadınla. Düğünün mahvedileceğinden de emindir zatenOda yakında yeni dünyada bir düğün salonu da açacak diyorlar
O değil de bu Bm'ye hiç güvenmiyorum hiçççç. Kaido'ya bir şey yapacak bu karı.

Handikap geliyor Kaido'yaBM ye ben de güvenmiyorum. Jinbei bir işler çevirdi bu kadınla. Düğünün mahvedileceğinden de emindir zaten![]()

Şu Apoo vs Brook bayadır beklenen bir şey. İnşallah görürüz bakalım.Handikap geliyor Kaido'ya
Maymun Lütfü'nün yanına Kid'le poşet Law'ı ekleyelim.
Ayrıca Apoo vs. Brook istiyorum.
Adadaki en uyumlu eşleşmelerden biri.Şu Apoo vs Brook bayadır beklenen bir şey. İnşallah görürüz bakalım.
Bende bunu çok istiyorum. 2 müzisyen costururlar ortalığı.Adadaki en uyumlu eşleşmelerden biri.
Tek bir şeye odaklanmamak lazım, bu gibi şeyler de arkın tuzu biberi oluyor. MF arkında sadece Wb versus Akainu olmaması gibi. Sadece istediğin şeyleri değil de verilenleri de kabul etmek lazım. Ace'in ölümünün her ne kadar aptalca olsa da duygusal olması gibi.Daha yamato bulunacak ,kaido açılış konuşması yapacak sonra yikimcilar ile öncüler unvan maçına çıkacak of of
liste biraz yanlış olmuş galiba :S düzelttim :ddHandikap geliyor Kaido'ya
Maymun Lütfü'nün yanına Kid'le poşet Law'ı ekleyelim.
Ayrıca Apoo vs. Brook istiyorum.
	Artık iyice zıvana'dan çıktılar. Who üstüne king üstüne kaidou almak ne olm? Millet bu who'yu tamago seviyesi falan sanıyor herhalde.liste biraz yanlış olmuş galiba :S düzelttim :dd
![]()