Ryokogyu?Yamato'nun bilinen biri olduğunu düşünenler ve ya Yamato birine benziyordur diyenler gelmedi mi daha?
Bence Yamato Vegpunk'tır, Luffy'nin annesidir ve aynı zamanda Crocus ile deniz fenerinde içen kişidir.
Oh be, tüm ihtimalleri saydım.
Ryokogyu?Yamato'nun bilinen biri olduğunu düşünenler ve ya Yamato birine benziyordur diyenler gelmedi mi daha?
Bence Yamato Vegpunk'tır, Luffy'nin annesidir ve aynı zamanda Crocus ile deniz fenerinde içen kişidir.
Neyse umarım Zoro vardır bölümdeEn azından Oden geyikleri biter. Bu da gelişmedir.![]()

En büyük efsane ihtimali koymamışsınYamato'nun bilinen biri olduğunu düşünenler ve ya Yamato birine benziyordur diyenler gelmedi mi daha?

İyi gene Yamato'nun yüzünü 10 bolum saklamayacak.TalkOP “confirmed” the Korean spoilers
-we see Yamato’s face
-no Who’s Who this chapter
Yazmış Eten. Ne alaka bilmiyorum da
Condoriano'yu unutmuşsun.Yamato'nun bilinen biri olduğunu düşünenler ve ya Yamato birine benziyordur diyenler gelmedi mi daha?

Sevgi bazi şeylere yetmiyor.Hadi hadi itiraf et seviyorsun opu sen, bırakamazsın. xd
Worstgende fake spoiler paylaşanlar Who's Who diyip durmuşlar sanırım ve o da ne Who's Who'su kardeşim demek zorunda kalmış.
Who'nun meyvesi, adamlarınin meyvesi falana dair bi spo atıldı. Eten de olan kısmı olmayan kısmı yazdı sanırım.O nasıl spoiler öyle ya?Bir spoiler de ben vereyim madem:
-no Joy Boy this chapter.

Ryokogyu?
Nasıl unuturum bu ikisini.Neyse umarım Zoro vardır bölümde
En büyük efsane ihtimali koymamışsın
Gaban
((((Filer karaktermiş, izlemediğimden bilmiyorum.Condoriano'yu unutmuşsun.![]()
984'ü yorumlarken göreceğiz seni. XdSevgi bazi şeylere yetmiyor.
989 kadar dedim ama agustosun sonuna filan denk geliyo. Herhalde 986- 987 gibi dönerim seriye.