Aynen, öyleymiş. Ben de biraz yanlış hatırlıyormuşum aslında.@Roronoa Zoro @William cutting
O bölümü açıp tekrar okudum. Yanlış anlamışım olayı. Haki veriyorsun, Enma da bunu diğer kılıçlardan çok daha büyük bir güce çeviriyor. Kılıcın olayı budur.
Aynen, öyleymiş. Ben de biraz yanlış hatırlıyormuşum aslında.@Roronoa Zoro @William cutting
O bölümü açıp tekrar okudum. Yanlış anlamışım olayı. Haki veriyorsun, Enma da bunu diğer kılıçlardan çok daha büyük bir güce çeviriyor. Kılıcın olayı budur.
Aynen çok garip ya+9 dolunay, içten gömmeli haki ve kutu kola. Bu Wano power-upları bir harika dostum.![]()

21'den biri.Bu Enma kaçlıktı? 12'den biri miydi? Bunların her birinin kendine özel gücü var muhtemelen. Denge sibobunun Gryphonuna açıklama getirilebilir belki.
Zoro ballı kaymakli Zoro.Enma olayı cidden yanlış anlaşılmış. Kılıç 1 birim hakiyi, on birim haki yapmıyor. 1 birimlik haki ile on birim hakilik saldırı gücü çıkarıyor.
Zoro enma olmadan da kılıcından haki taşırabiliyor. Sen hakisi yetersiz diyorsun.Yahu Zoro'nun hakisi yetersiz, Oda ortaya bir kılıç çıkarıyor ve Zoro'nun hakisi seviye atlıyor. Hani spoiler metinlerini okumadan mı geldin? Bunun başka bir kıvırması yok. Denjiro diyorsun, ama Denjiro kim daha onu bilmiyorsun ama neden almamış falan diyorsun. İkincisi 9 kından birinin çıkıp verin lan bana Oden'in kılıcını, onu ben kullanacağım falan mı demesini bekliyorsun.
Valla artık Sanji fanlarından bir özür dilersiniz artık. Şu an aynı bokun laciverti Zoro fanları üzerinde. Görelim bakalım...![]()
''Haki taşırmak= Çok güçlü haki'' anlamına gelmiyor. Big Mom'ın tayfasındaki çöp Raisin de haki taşırıyor ona bakarsak.Zoro enma olmadan da kılıcından haki taşırabiliyor. Sen hakisi yetersiz diyorsun.
Demek ki kesici aletlerden taşırmak bir maharet istiyor. Raisinin kötü olduğunun delili nedir? Hakisi güçlü olup diğer yetenekleri düşük olabilir.''Haki taşırmak= Çok güçlü haki'' anlamına gelmiyor. Big Mom'ın tayfasındaki çöp Raisin de haki taşırıyor ona bakarsak.
Zoro Kitetsu'yu aldığı zaman da bir kontrol aşamasından geçip aralarında üstünlük kurma savaşı yaşanmıştı. Enma da aynı mantık işte. Nasıl ki Kitetsu'yu kullanacak kişi sayılı ise Enma'yı kullanacak kişi de sayılı. Bu görmezden gelinip boş yorumlar yapılıyor.Bunu spoiler veren biri söylemiş. Onun üzerine konuşuluyor yani. Eğer bir hata varsa o da spoiler verenin hatasıdır. Tabii bu sadece o kişinin kendi yorumuymuş.