Pek bilinen bir dizi değil, Alex Rider.Müzik listesi yapıyorum...
Neyi? Ben de Merlin'i bitirdim eskilere saygı kuşağından
Pek bilinen bir dizi değil, Alex Rider.Müzik listesi yapıyorum...
Neyi? Ben de Merlin'i bitirdim eskilere saygı kuşağından
Geçmiş olsun ne desem bilemiyorum... Bence hala gönlünü alabilirsin demek için yazayım dedim hala çok geç olmayabilir.Kadınlar erkekler gibi değil bir yerden sonra evlenmek isteyecekler normal olarak.Bizim ülkede yaş olaylarında erkekler kadar rahat olmadıklarından kaynaklı bir toplum baskısı da olabilir çünkü kişiye ve çevresine ailesine göre değişebilir.5.5 yıllık sevgilim evlilikten bahsetti, gülümseyerek sus işareti yaptım bugün terk edildim.
Sağ olasın da biraz da benim ayrılma düşüncelerim olduğundan günah keçisi o olmuş gibi oldu, büyük ihtimal o ayrılmasa ben bir iki haftaya ayrılırdım.Geçmiş olsun ne desem bilemiyorum... Bence hala gönlünü alabilirsin demek için yazayım dedim hala çok geç olmayabilir.Kadınlar erkekler gibi değil bir yerden sonra evlenmek isteyecekler normal olarak.Bizim ülkede yaş olaylarında erkekler kadar rahat olmadıklarından kaynaklı bir toplum baskısı da olabilir çünkü kişiye ve çevresine ailesine göre değişebilir.
Acımasızca olmuş. Kadın evlilik düşünürken senin zaten böyle bir düşüncede olman ve bunu konuşmaman. Ne biliyim. Yazık olmuş.Sağ olasın da biraz da benim ayrılma düşüncelerim olduğundan günah keçisi o olmuş gibi oldu, büyük ihtimal o ayrılmasa ben bir iki haftaya ayrılırdım.
Ben olayı bardağı taşıran son noktanın komikliğinden ötürü anlattım depresyon evresi bir aya falan başlar.
Napıyorsunuz gencolar?
Şarkı düzenliyorum. Yeni liste yaptım.Dışarıdayım, yürüyorum. Sen ne yapıyorsun?
Şarkı düzenliyorum. Yeni liste yaptım.
Ders çalışıyordum.Şimdi mola verdim.Sen ne yapıyorsun ?Napıyorsunuz gencolar?
Dinlemek isterim.