Viski ya. Eskişehir'de senle de içiceğiz allen-*kym. Merak etöe. Thxx, ne dimliyorsnBelli oluyor, ne içiyorsun ve yazıklar olsun, insan bi kasa da bize getirir. Afiyet olsun. Müzik dinliyorum.
Viski ya. Eskişehir'de senle de içiceğiz allen-*kym. Merak etöe. Thxx, ne dimliyorsnBelli oluyor, ne içiyorsun ve yazıklar olsun, insan bi kasa da bize getirir. Afiyet olsun. Müzik dinliyorum.
Git uyu kardeş.Viski ya. Eskişehir'de senle de içiceğiz allen-*kym. Merak etöe. Thxx, ne dimliyorsn
KAMZKDMDKDMDIDK efwdndi, senin de uyuman lazım. Uxun yykılara ihtiqxom var seninGit uyu kardeş.
İnşallah bir gün. Rain Dance sardım ya. Peki viski sek mi buzlu mu ?Viski ya. Eskişehir'de senle de içiceğiz allen-*kym. Merak etöe. Thxx, ne dimliyorsn
İnşaşşaj bir hüh değil, kdsim placak. Buxlu ya, sek gitmez bu havadsİnşallah bir gün. Rain Dance sardım ya. Peki viski sek mi buzlu mu ?
En azından hâlâ yazabiliyorum.KAMZKDMDKDMDIDK efwdndi, senin de uyuman lazım. Uxun yykılara ihtiqxom var senin

Ooo sen gitmişsin. Kdsim placak ne demek anlamadım. Doğru tercih buzluydu sen bu işi biliyorsun.İnşaşşaj bir hüh değil, kdsim placak. Buxlu ya, sek gitmez bu havads
ALXKDLSKSLSKDODKDODK efe di, öyle dd, üzülüypm senin için. Yoeuypn lenfini hep.En azından hâlâ yazabiliyorum.![]()
Kesin diyom be. Barlar sokağına gitcex zenle, öerzk etör. Bana çnerirsin bi şryler aryokOoo sen gitmişsin. Kdsim placak ne demek anlamadım. Doğru tercih buzluydu sen bu işi biliyorsun.
HCJDJDKDKDKXKKXKXKXKKXKCKCKXKXKXKKXKDKXKDKDKDKDKKDKDKDKDKDKDALXKDLSKSLSKDODKDODK efe di, öyle dd, üzülüypm senin için. Yoeuypn lenfini hep.
Kesin diyom be. Barlar sokağına gitcex zenle, öerzk etör. Bana çnerirsin bi şryler aryok
Be adam zorlama beni. İçeriz hep. Bana çnerirdin artık bir şrylerHCJDJDKDKDKXKKXKXKXKKXKCKCKXKXKXKKXKDKXKDKDKDKDKKDKDKDKDKDKD
Gitcez senleden sonraki cümle yok.