@Mithyxila Senin eski kullanıcı adın Mr Darkside idi değil mi? Geçmişte açtığın tarih konuları güzelmiş, oraları gezerken görmüştüm.
Evet, eskiden çok meraklıydım alternatif tarihe ve felsefeye de, her şeyin bir gün öldüğü/öleceği gibi bu ilgi alanlarım da öldü.@Mithyxila Senin eski kullanıcı adın Mr Darkside idi değil mi? Geçmişte açtığın tarih konuları güzelmiş, oraları gezerken görmüştüm.
Selam.Evet, eskiden çok meraklıydım alternatif tarihe ve felsefeye de, her şeyin bir gün öldüğü/öleceği gibi bu ilgi alanlarım da öldü.
Yaşayan ölülere selam olsun buradan![]()
Forum da o zamanlar bayağı aktifti, insanların tartışmalarını bir gözlemci edasıyla gözlemlemek zevkliydi
Selamlar efenimEvet, eskiden çok meraklıydım alternatif tarihe ve felsefeye de, her şeyin bir gün öldüğü/öleceği gibi bu ilgi alanlarım da öldü.
Yaşayan ölülere selam olsun buradan![]()
Forum da o zamanlar bayağı aktifti, insanların tartışmalarını bir gözlemci edasıyla gözlemlemek zevkliydi
Gününüz aydın, cebiniz paralı olsun.
Sen parayla huzur bulamıyorsan bu paranın suçu mu?Para var, huzur yok. Para her şey değildir. Fakirlere selam.

Şimdi biri çıkıp iki milyon para mı? Bir ev alamazsın onunla diyebilir.Sen parayla huzur bulamıyorsan bu paranın suçu mu?
At şöyle 2 milyon lira, bak nasıl huzurla dolup taşıyorum.![]()
Ev almıcam ki, borsada işlem alacağım veya kriptoda kaldıraçlı işlem yapacağım.Şimdi biri çıkıp iki milyon para mı? Bir ev alamazsın onunla diyebilir.

Sen parayla huzur bulamıyorsan bu paranın suçu mu?
At şöyle 2 milyon lira, bak nasıl huzurla dolup taşıyorum.![]()