Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Anneme dün "aldığım fiziki altınları bozduralım, bu yükseliş suni bir yükseliş bir daha fırsat gelmez" dedim ama bir türlü ikna edemedim. Haftaya bozarsın tarzı geçiştirdi.
Altın dünden bugüne 500$ değer kaybetti, şimdi sabah gelmiş "altın düşüyor bozdursana" diyor. Kafayı yediriyor bu yaşlılar yeminle.

Anneme dün "aldığım fiziki altınları bozduralım, bu yükseliş suni bir yükseliş bir daha fırsat gelmez" dedim ama bir türlü ikna edemedim. Haftaya bozarsın tarzı geçiştirdi.
Altın dünden bugüne 500$ değer kaybetti, şimdi sabah gelmiş "altın düşüyor bozdursana" diyor. Kafayı yediriyor bu yaşlılar yeminle.
Pazartesi günü yatırılan tediyeyle aldığım altın dışında zararda değilim bir kere.🤓

Pazartesi günü yatırılan tediyeyle aldığım altın dışında zararda değilim bir kere.🤓
Ben altınları 3k civarındayken almıştım. Eğer dün söylediğimde nazlanmayıp altınları verseydi, bugün ekstradan 2-3 tane daha yarım altın alırdık fark kısmıyla.
Hem elindeki altın sayısı artacaktı, hem de altınların tarihi güncel olacaktı. :(

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık