Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Odanın meşajı
Eiichiro Oda’dan Mesaj
Jump Festa’ya gelen herkese merhaba!! Yaşamların parladığı bir gelecek toplumuna doğru ilerlerken selamlar! Ben O-Myaku-Da Myaku-Ichiro!! Editörüme bu yorumu özetlemesini istediğimde, “Bir sonraki yıl için bu, bu, bu ya da bu hakkında konuşamazsın!” diye büyük bir etkinlik listesi vardı (ama dediler ki). “Henüz? Yani neredeyse hiçbir şey söyleyemeyeceğim mi!?”
Listeye bakınca birçok projenin net şekilde uluslararası bir kitleye yönelik olduğunu görüyorum (tabii Japonya dahil). Daha önce açıklanan yeni anime — One Piece — aynı zamanda küresel bir izleyici için yapılıyor ve düzenli olarak ilerliyor.
Ve gelecek yıl 10 Mart’ta, Hollywood yapımı One Piece’in 2. sezonu nihayet çıkacak!! Chopper ilk kez ortaya çıkacak!! Yeni görüntüler geldikçe, söylemeden edemem: “Çok tatlı, çok tatlı.” Mart geldiğinde hepiniz de aynı şeyi söyleyeceksiniz!!
Kafatası Denizci ekibinin geri kalanının harika tuhaf havasının tamamen tadını çıkarmayı ihmal etmeyin, özellikle Inaki ve diğerleri dahil. Aslında, 3. sezon için çekimler zaten başladı, bu da Arabasta Ark’ının onunla tamamlanacağı anlamına geliyor. Dört gözle bekleyin!!
Anime film için, henüz konuşmama izin verildiğini söylemediler! Ve dürüst olmak gerekirse, düzgün ilerlediğini söyleyemem bile. Belki bunu söylemek işleri hızlandırır — “Hey, acele et!!” (gülüyor) Gerçekten ilginizi çekeceğini düşündüğüm bir şey, bu yüzden lütfen sabırlı olun… gerçekten sabırlı olun.
Şimdi Jump Festa olduğu için, orijinal Jump mangasına gelelim!
Uzun, uzun bir flashback’ten – tarihe derin bir dalış gibi – sonra şimdiye geri dönüyoruz, ve senin Elbaf’a bakış açın değişmeye başladığında… Pat! Büyük, gösterişli bir bitişle sona eriyor. Ve dışarı çıktığında işler gerçekten yoğunlaşıyor.
Sadece Korsan Kral’ın ulaştığı adaya — alevlerle işaretlenmiş olana — ne olacak? Hiç yolları kesişmemiş iki kişi sonunda buluştu!! Ve sonra bu iki birbirine çarpıyor!!
Gelecek yıl tam anlamıyla bir karşılaşmalar festivali olacak mı?
Hikâye ışık hızıyla ilerliyor, ama ne yazık ki ben yaşlandım; bu yüzden sağlığıma dikkat ederken, önümüzdeki yıl One Piece’i şimdiye kadarki en hızlı temposuyla — istikrarlı ve tam güçle — sürdürmeye devam edeceğim.
İleride bir festival var!!

Lütfen dört gözle bekleyin!!!
— Eiichiro Oda

Bugün Devrim ordusunu ziyaret ettim.Herkes çok sıcakkanlı ve misafirperverdiler.Dragon baba ile de bi hasret giderdik. @Ryuzaki hariç herkese çok selam söyledi.O arkadaş bana çok sallıyor dedi bir gece ansızın bir fırtına evini sallayabilir dikkat etsin dedi.

Sohbet devam ederken baba dedim ne zaman yıkacan hükümeti dedim.O da dedi
“Beşinci günün şafağında doğuya bakın.Şafakta beni bekleyin dedi

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık