Eskiden kimse asgari ücretle çalışmazdı, hatta insanlar asgari ücretin ne kadar olduğunu bile bilmezdi. Şimdi tüm ülke asgari ücretle çalışıyor. Yazık cidden.Eskiden asgari ücret bir cüzdana sığıyordu, şimdi odaları kaplar. Gel de kıskanma.
Eskiden kimse asgari ücretle çalışmazdı, hatta insanlar asgari ücretin ne kadar olduğunu bile bilmezdi. Şimdi tüm ülke asgari ücretle çalışıyor. Yazık cidden.Eskiden asgari ücret bir cüzdana sığıyordu, şimdi odaları kaplar. Gel de kıskanma.
Alamanya bizi kıskanıyor yeğenimAsgari ücret ne tatlı olmuş öyle. Tam bir Türkiye yüzyılı.
Alamanya bizi kıskanıyor yeğenim
Asgari ücret ne tatlı olmuş öyle. Tam bir Türkiye yüzyılı.
Eylence - 3000 TLÜstüne 75 liralık çay parası bile koymuşlar, şu inceliğe bakar mısınız?
Cidden ya Kyk ya göre günlük masraf limitim olan 100 lira okula gidip okula yemekhanesinde öğle yemeği yesem bir de 2 tane su alsam bitiyorkyk bursu 3000 ne kadar olucak acaba para yetmiyo![]()
100lira değil ki 1200tl yurdu ödüyorum 1800 kalıyoCidden ya Kyk ya göre günlük masraf limitim olan 100 lira okula gidip öğle yemeği yesem bir de 2 tane su alsam bitiyor
Ben aile evinde olduğum için günlük 100 lira. Devlete göre vip öğrenci sayılırım100lira değil ki 1200tl yurdu ödüyorum 1800 kalıyo