bir an avatarını değiştireceksin sandım, muazzam bir şoktuDeğiştirelim bari, yeni yılda adımız fırsatçıya çıkmasın.
bir an avatarını değiştireceksin sandım, muazzam bir şoktuDeğiştirelim bari, yeni yılda adımız fırsatçıya çıkmasın.

Dolandırıcı temsili;Can sıkıntısına telegram borsa kanallarına katılıp dolandırıcıları trollemeye başladım ya.
Dün de gruplardan birinde viop için özel iletişim istiyorlardı, dedim şu fıstık gibi fake hanımefendi ile biraz konuşayım.
Anlatıyo işte bana isminizi, soyisminizi vereceksiniz, sizin için sitede özel kontejyan açıcam ve oradan viop/foreks işlemleri yapacaksınız.
Tamam dedim, bana bir site verdi. Bir yatırım kuruluşunu birebir html ile kopyalamışlar, tüm sayfalar 404 hatası veriyor ama sadece kayıt sayfası vermiyordu.
Dedim üye oldum, kadın kontrol ediyo sistemde yok. O esnada ögeyi denetle kısmından da "başarılı kayıt oldunuz" gibi düzenlenmiş mesajların ekran görüntüsünü attım.
En azından 1 saat eğlendim, hakkını helal etsin "fıstık gibi kadın" kılığına girmiş dolandırıcı bey.![]()
Ya bir de eğer bot değilse gruplarda cidden çok fazla insan var. X'de girdim bu trending topics kısmına. Orada link paylaşmışlar, 5-6 farklı gruba girdim. Hepsinde en az 5-6k kullanıcı var.Dolandırıcı temsili;
O galiba kalıcı ya. Hele de senin ruh hâlini bozacaksa, asla.bir an avatarını değiştireceksin sandım, muazzam bir şoktu
Bende bazı kalabalık gruplarda takılıyordum da sonra iş farklı yerlere gitti xd kendime hakim olup artık iş dışında bakmıyorum telegrama tövbe ettimYa bir de eğer bot değilse gruplarda cidden çok fazla insan var. X'de girdim bu trending topics kısmına. Orada link paylaşmışlar, 5-6 farklı gruba girdim. Hepsinde en az 5-6k kullanıcı var.
Dragon da devrimci ordusunu telegramda gizli bir isimle kurmuş diyorlar.Bende bazı kalabalık gruplarda takılıyordum da sonra iş farklı yerlere gitti xd kendime hakim olup artık iş dışında bakmıyorum telegrama tövbe ettim

Reisin öyle telegram falan la işi olmaz zaten adamın işi başından aşkın xdDragon da devrimci ordusunu telegramda gizli bir isimle kurmuş diyorlar.![]()