Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Videoyu buraya yüklebilirsin: https://imgur.com/
Sırf herkes üstün (!) dodge ve savaş yeteneklerimi görsün diye 4.15 dakikalık ekran alıntısından çektiğim bossla savaşma videosunu "Oyun Dünyamız" konusuna atacaktım. Siteye girdim, videoyu yükledim, video çok uzun dedi. Tamam dedim videoyu iki parçaya böldüm. Şimdi de video boyutu çok fazlaymış. :oleyo2:

Vazgeçtim atmayacağım bir şey. Yine de yardımın için teşekkürler.:sapkali:

Sırf herkes üstün (!) dodge ve savaş yeteneklerimi görsün diye 4.15 dakikalık ekran alıntısından çektiğim bossla savaşma videosunu "Oyun Dünyamız" konusuna atacaktım. Siteye girdim, videoyu yükledim, video çok uzun dedi. Tamam dedim videoyu iki parçaya böldüm. Şimdi de video boyutu çok fazlaymış. :oleyo2:

YouTube kanalın varsa oraya atabilirsin.

Ben bunu Discord'da anime kesitleri paylaşırken yaşamıştım birkaç kere.🙃 Videolarda 8 mb sınır vardı, boyut küçültünce de değeri kalmıyordu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık