kuroashi.no.sanji1993 Bugün 11:18 #121 kadir †. dedi ki: Film serisini de daha izlemedim. 20 liraya görünce alayım dedim. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Yıllar önce okumuştum idare ederdi. Aslında orijinal ismi Män som hatar kvinnor (Kadınlardan Nefret Eden Erkekler).
kadir †. dedi ki: Film serisini de daha izlemedim. 20 liraya görünce alayım dedim. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Yıllar önce okumuştum idare ederdi. Aslında orijinal ismi Män som hatar kvinnor (Kadınlardan Nefret Eden Erkekler).
kadir †. Bugün 12:28 #122 kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Yıllar önce okumuştum idare ederdi. Aslında orijinal ismi Män som hatar kvinnor (Kadınlardan Nefret Eden Erkekler). Genişletmek için tıkla ... Ben asıl Jean-Christophe Grangé'in kitaplarını seviyorum. Tam kafa dağıtmalık, akıyor gidiyor. Kızıl Nehirler, Kurtlar İmparatorluğu falan.
kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Yıllar önce okumuştum idare ederdi. Aslında orijinal ismi Män som hatar kvinnor (Kadınlardan Nefret Eden Erkekler). Genişletmek için tıkla ... Ben asıl Jean-Christophe Grangé'in kitaplarını seviyorum. Tam kafa dağıtmalık, akıyor gidiyor. Kızıl Nehirler, Kurtlar İmparatorluğu falan.