DGM okuBayılarak okuyor, emin olabilirsin.![]()

DGM okuBayılarak okuyor, emin olabilirsin.![]()
Forumun taleplerine yetişemiyorum. Daha yerine Tron'un ilk filmini izledim. @Kenshiro rahat uyusun diye.DGM oku![]()
Hoşuna gitti mi peki kral?Forumun taleplerine yetişemiyorum. Daha yerine Tron'un ilk filmini izledim. @Kenshiro rahat uyusun diye.![]()
Bu kadar eski olmasına rağmen bence güzel çekmişler ya. İnternette kimi önce ikiyi sonra animasyonu izle demiş kimi önce animasyon sonra film demiş. Sen ne diyorsun?Hoşuna gitti mi peki kral?
![]()
İstersen önce 2'yi izleyip sonra Uprising'i izle. Bazı kavramları ve sahneleri daha iyi anlarsın.Bu kadar eski olmasına rağmen bence güzel çekmişler ya. İnternette kimi önce ikiyi sonra animasyonu izle demiş kimi önce animasyon sonra film demiş. Sen ne diyorsun?
Hayattaki en büyük hayal kırıklıklarımdan biri serinin bu hale gelmesidir. Çevirmiyor olsam Nika kısmından sonra bırakırdım okumayı.Konudan bağımsız OP'nin gidişatından memnun musun ?
Nasip.İstersen önce 2'yi izleyip sonra Uprising'i izle. Bazı kavramları ve sahneleri daha iyi anlarsın.