Evet, olmadı. Olmuyor da zaten. Belirli bir süre verilmişti sanırım. O süre içinde bir şey yapmadığım için temelli erişilemez oldu.MAL hesabımı kullanamamak benim hayatımı altüst ederdi sanırım ya internette geçirdiğim süre en az yarı yarıya azalırdı.Site bakıma girdiği zamanlarda bayağı boşluk oluyor, bunalıma giriyorum ama dediğin saldırıyı hatırlayamadım, şifre yenilemeyi falan denemişsindir ama olmadı galiba? 10 verdiğim eskiden 2 taneydi ama şimdi 15 falan olmuş.
Golden Kamuy, Natsume Yuujinchou Go & Roku, Gekkan Shoujo Nozaki-kun, Hunter x Hunter (2011), Nodame Cantabile Finale, FMAB, Major S5, Kindaichi, Nodame Cantabile, Ouran, LoGH, Versailles no Bara, GTO, Rurouni Kenshin: Tsuioku-hen.
Golden Kamuy dört gözle beklediğim serilerden ama 10 vermezdim herhâlde. Natsume'yi iki sezon izledim sanırım, kediye daha fazla dayanamamış olabilirim... Nozaki'yi geçelim.

Ben de izleyeceğimi düşünmemiştim ama insanın arada bir kendisine karşı gelmesi lazım. Dediğin gibi aslında Homura üzerinden anlatılan bir hikâye var. O kısım gayet güzel işlenmiş, belki de bu kısmın hatırına 7,5 puan vermişimdir.İzleyeceğini düşünmemiştim ya ama o kadar gömmeye rağmen 7,5 veriyorsan harbiden bonkör bir paunlayıcıymışsın.Bu serinin adı Madoka olmasına rağmen tüm öykü Homura üzerinden gidiyor aslında, beni seriye bağlayan da Homura olmuştu açıkçası. Büyücü kızların göz kamaştıran dünyasını acımasız, karanlık yönden ele alması falan da hoşuma gitti, yenilerde izlemiş olsam daha çok şey yazabilirdim de şu an bu kadar oldu.
![]()