Eskişehirdeki esnaf sarayını hatırlattı bana çocukken çok gezerdik orayı, bilgisayar Playstation oyunu felan satarlardı. Bayadır gitmiyorum acaba şimdi nasıldır.Bioshock'tan bir kare sandım :S
![]()

Eskişehirdeki esnaf sarayını hatırlattı bana çocukken çok gezerdik orayı, bilgisayar Playstation oyunu felan satarlardı. Bayadır gitmiyorum acaba şimdi nasıldır.Bioshock'tan bir kare sandım :S
![]()
Esnaf Sarayı ölü durumda, nostaljik olarak duruyor. Modası geçeli çok oldu, evet.Eskişehirdeki esnaf sarayını hatırlattı bana çocukken çok gezerdik orayı, bilgisayar Playstation oyunu felan satarlardı. Bayadır gitmiyorum acaba şimdi nasıldır.![]()
Belki orayı yıkıp yenilerlede esnaflarda kazanır ama kim bilir bu iş çok masraflı sonuçta. Zamanın eskitemediği şey çok az.Esnaf Sarayı ölü durumda, nostaljik olarak duruyor. Modası geçeli çok oldu, evet.
Formül Bilgisayar hala duruyor.
Sende wolverinei alsana belki yenersin.Marvelin bi oyununu oynuyorum.Rakip wolverine deli etti beni ya.Venom aldım dayak yedim.Iron man aldım gene yenildim.apocalypse ve Odin ile gene yenemedim.En son mutant kantırı bi Çar aldım Nemrut diye onla bile yenemeyince ufak çaplı bi sinir krizi geçirdimAcaip bu hırs var bende oynarken xd
Güzel fikir ama yemezlerSende wolverinei alsana belki yenersin.![]()
Hangi oyunmuş bu ya ?Marvelin bi oyununu oynuyorum.Rakip wolverine deli etti beni ya.Venom aldım dayak yedim.Iron man aldım gene yenildim.apocalypse ve Odin ile gene yenemedim.En son mutant kantırı bi Çar aldım Nemrut diye onla bile yenemeyince ufak çaplı bi sinir krizi geçirdimAcaip bu hırs var bende oynarken xd
Magneto yok mu ?Marvelin bi oyununu oynuyorum.Rakip wolverine deli etti beni ya.Venom aldım dayak yedim.Iron man aldım gene yenildim.apocalypse ve Odin ile gene yenemedim.En son mutant kantırı bi Çar aldım Nemrut diye onla bile yenemeyince ufak çaplı bi sinir krizi geçirdimAcaip bu hırs var bende oynarken xd
Var da wolverine normal wolverine değil hayvan gibi buff vermişler xdMagneto yok mu ?![]()