Niçin yakıştıramadın?Gerçek hayattaki adının Beste olmaması gerektiğini iddia ettiğim üye.
Kusura bakma, bir yanlış anlaşılma olmuş. Benim hatam. Profil ismin Berkay olduğu için seni erkek zannettim de. Tekrardan yanlış anlaşılma için kusuruma bakma.Niçin yakıştıramadın?
Erkeğim. :3Kusura bakma, bir yanlış anlaşılma olmuş. Benim hatam. Profil ismin Berkay olduğu için seni erkek zannettim de. Tekrardan yanlış anlaşılma için kusuruma bakma.
Hocam, o zaman neden erkek olan birisine "Beste" ismini yakıştırmamı bekliyorsun ki?Erkeğim. :3
Birileri yakıştırıyor ki uniseks isimler ortaya çıkıyor.Hocam, o zaman neden erkek olan birisine "Beste" ismini yakıştırmamı bekliyorsun ki?![]()
Üniseks isimlere karşı bir zorum yok. Sadece Beste ismini "üniseks" bir isim olarak düşünmüyorum.Birileri yakıştırıyor ki uniseks isimler ortaya çıkıyor.
Şaka bir yana takılmak istedim, ne cevap vereceğini merak ettim.
Üniseks isimlere karşı bir zorum yok. Sadece Beste ismini "üniseks" bir isim olarak düşünmüyorum.
Takılmanda bir sorun yok. Ama harbiden de "Niçin yakıştıramadın?" diye sorunca seni kız sandım. O mesajım için de kusura bakma.
Neden? Dediğim gibi birileri yakıştırıp kullanmaya başlıyor ki normalleşiyor. Bu yakıştıramama durumunda, ekseriyetle kızlara konulması dışında başka sebepler var mı acaba? Beste isminin anlamı veya fonetiği, feminen bir çağrışım mı yapıyor mesela? Uta kelimesi de aynı anlamda ve kadın karakterlere kullanılıyor hep.Üniseks isimlere karşı bir zorum yok. Sadece Beste ismini "üniseks" bir isim olarak düşünmüyorum.![]()
Üniseks bir isim olarak mı? TabiiDeniz olur mu?