Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Yemeksepeti 6 lira hizmet bedeli kesmeye başlamış, fark etmeden iki kere ödemişim. Genelde yemekleri kendim yapıp işe götürüyorum zaten ama bazen yoğunluktan dışarıdan söyleme ihtiyacı oluyor. Telefonla sipariş edince hizmeti aksatan bazı restoranlardan dolayı fazla ödemeyi göze alıp böyle aracı şirketlerden faydalanıyordum, en iyisi de Yemeksepeti'ydi ama ama bundan sonra mecbur kalmadıkça ondan sipariş etmem.:artiz:
Yemeksepetini en son bazı uyanık firmalar yüzünden bıraktım aynı firma yemeği sen gittiğinde 100 TL ye satıyor yeneksepetinde 250 gösteriyor bak sadece mcdonalds gibi ismi bilindik olanlarda fiyatlar aynıydı bu yüzden hep kendim kasaptan yaptırmaya başladım. Geçen 1 tepsi kilis tavaya 300 ödedim o yüzden kendiniz yaptırın :a:

Yemeksepetini en son bazı uyanık firmalar yüzünden bıraktım aynı firma yemeği sen gittiğinde 100 TL ye satıyor yeneksepetinde 250 gösteriyor bak sadece mcdonalds gibi ismi bilindik olanlarda fiyatlar aynıydı bu yüzden hep kendim kasaptan yaptırmaya başladım. Geçen 1 tepsi kilis tavaya 300 ödedim o yüzden kendiniz yaptırın :a:
Seninkilerde fark bayağı fazlaymış ya. Telefonla sipariş edince yaklaşık 2 saat sonra getirdikleri oluyor, Yemeksepeti çok rağbet gördüğü için oradaki puanları Google puanlarından daha fazla umursuyorlar. Aslında kullanma nedenim tamamen buydu ama bu hizmet bedeli işi harbiden sinirlendirdi ya bokunu çıkarıyorlar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık