Trabzonspor'un yeni transferinin instagram profili
![]()
Tutar bu transfer.
Trabzonspor'un yeni transferinin instagram profili
![]()
Zeka seviyesi luffy ile aynıysa takım ayvayı yediTrabzonspor'un yeni transferinin instagram profili
![]()
İstanbul'u çok özledim ben. Alışınca onsuz yapamıyorsun.
Aras kargo mu?5 Kasım 2024'te şubeye ulaşmış olan kargom 23 Haziran 2025'te elime ulaştı. Bak yine sövesim geldi.
Yok, PTT. Bir banka kartı çıkartmam gerekmişti, o sıra da memleketteydim. Ben geri döndükten sonra bizimkiler alıp bana kargoladılar. Kargonun şubeye ulaşıp birkaç gün boyu dağıtıma çıkmamasından sonra zaten kartı iptal ettirip direkt yeni kart istemiştim ama ertesi gün şubeden aradılar. Beyefendi sizin bir kargonuz var ama biz kargoyu kaybettik, etrafa bakıyoruz, bulursak size teslim edicez dediler uzun lafın kısası. 8 ay sonra nerde buldular da biz şunu bir teslim edelim dediler anlamak güç.Aras kargo mu?
Hepsi problemli gerçi doğru diyorsunYok, PTT. Bir banka kartı çıkartmam gerekmişti, o sıra da memleketteydim. Ben geri döndükten sonra bizimkiler alıp bana kargoladılar. Kargonun şubeye ulaşıp birkaç gün boyu dağıtıma çıkmamasından sonra zaten kartı iptal ettirip direkt yeni kart istemiştim ama ertesi gün şubeden aradılar. Beyefendi sizin bir kargonuz var ama biz kargoyu kaybettik, etrafa bakıyoruz, bulursak size teslim edicez dediler uzun lafın kısası. 8 ay sonra nerde buldular da biz şunu bir teslim edelim dediler anlamak güç.