Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

2 sene ban dalga gecmek gibi bir şey. Üyeyi banlamanın bile saygısı olmalı bence, sınırsız yıldırma, 2 sene ban falan bunlar direkt defol git burdan demek. Bunu diyorsanız bari uygulamada da onu yapın lütfen. 2 sene sonra adam gelip forumda mı takılcak napacak .. max ceza 1 sene olmalı 1 seneyi aşıyorsa perma.

Sağlam çarlar gitmiş. Yazık oldu. Forum nevi şahsına münhasır insanların varlığıyla daha güzel hale gelmiştir her zaman. Kuroro o paylaşımı yapacak profilde bir adam değildi. Kendisine hiç yakışmamış. Tiksinç anasını satayım böyle bir icraat yapmak yerine kendini hiç bozmadan kale almaya değmeyeceğini düşündüğün insanlarla muhatabı kesmek her daim en iyisidir. Kim olayın içindeydi dışındaydı vs görmedim daha net bir yorum yapamıyorum ama kfnin hızlı günlerinde üç dört ayda bir bu tarz dramalar yaşanırdı. Yeni üyeler atmosferi iyi okusun. Bu tarz mevzular ne ilktir ne de son. Şimdi söyleyeceklerim bu yaşananlardan bağımsız. Birileri gitti ondan forumda artık tat kalmadı muhabbeti yapıyorum sanmayın. Kim giderse gitsin illa birileri gelir, öne çıkar forum akar gider. Daha doğrusu giderdi. Ama son aylarda kf madden ve manen ölü bir forum gibi hissettiriyor. Madden ölü çünkü foruma girebilmek, stabil bir şekilde gezinmek lüks haline geldi. Manen ölü çünkü seri hemen hemen kimseyi sarmıyor ve özellikle bu yüzden çoğu insanda heves kalmamış. Ben dahil. Girip bir şeye yorum yapasım, okuyasım vs gelmiyor. Neyse, umarım toparlar buralar.

Sağlam çarlar gitmiş. Yazık oldu. Forum nevi şahsına münhasır insanların varlığıyla daha güzel hale gelmiştir her zaman. Kuroro o paylaşımı yapacak profilde bir adam değildi. Kendisine hiç yakışmamış. Tiksinç anasını satayım böyle bir icraat yapmak yerine kendini hiç bozmadan kale almaya değmeyeceğini düşündüğün insanlarla muhatabı kesmek her daim en iyisidir. Kim olayın içindeydi dışındaydı vs görmedim daha net bir yorum yapamıyorum ama kfnin hızlı günlerinde üç dört ayda bir bu tarz dramalar yaşanırdı. Yeni üyeler atmosferi iyi okusun. Bu tarz mevzular ne ilktir ne de son. Şimdi söyleyeceklerim bu yaşananlardan bağımsız. Birileri gitti ondan forumda artık tat kalmadı muhabbeti yapıyorum sanmayın. Kim giderse gitsin illa birileri gelir, öne çıkar forum akar gider. Daha doğrusu giderdi. Ama son aylarda kf madden ve manen ölü bir forum gibi hissettiriyor. Madden ölü çünkü foruma girebilmek, stabil bir şekilde gezinmek lüks haline geldi. Manen ölü çünkü seri hemen hemen kimseyi sarmıyor ve özellikle bu yüzden çoğu insanda heves kalmamış. Ben dahil. Girip bir şeye yorum yapasım, okuyasım vs gelmiyor. Neyse, umarım toparlar buralar.
Odayı daha sık taşlamak lazım. Seri o kadar baydı ki forum sarmıyor. Hayır seri umurumda değil, foruma yazık oluyor sjjsj

Eski bir üye değilim ama 2013 yılından bu yana ara ara takip ettiğim bir forumdur Korsanfan. Pek çok manga sever arkadaşıma da tavsiye etmişliğim vardır. Kişisel olarak 3-5 kişi dışında da kimseyi tanımam ama aşina olduğum isimlerin mesajlarını da okumayı severim. Kuroro'nun da forumda sevilen biri olduğunu bilirim. Paylaştığı görseli kendi adıma hiç hoş bulmadım bende. En azından kendisine yakıştırmadım, çünkü bu tip mesajlar paylaşan biri değildi. Banlanmalı mıydı, ciddi bir kural ihlali miydi orası muallaklı bir durum. Çok daha ağır hakaretler içeren mesajlar paylaşanlar ya uyarıldı ya da 1-2 hafta banlanmayla kurtarırken bu normal gelmiyor bana da. Adalet ülkenin durumu gibi olmuş maalesef. Hele ki banlayan kişinin kendinden önceki halefini "forumda bulunmaya yetecek olgunluğa sahip olmamak" sebebiyle banlaması garip olmuş. Kuroro'nun durumu bana göre etkiye tepkiden başka bir şey değil, sadece şekli hoş değil o kadar. Ayrıca olayın bu duruma gelmesine sebep olan kişiye ne oldu onu merak ettim.
Bu arada tartışma sırasında gerizekalı, mal, köpek gibi sözleri işittim yada ima edildiği çok oldu. İnsanların ölmesi üzerine şaka yapan kişilerde oldu hepsini de raporlardım. En fazla mesaj silindi üye ceza bile almadı. Bence bunlar o paylaşılan giften çok daha ahlaksızca olaylardı.
Üstelik biraz yanlış anlaşılma olmuş mesela arti'ye sordum güreşçiyi mi koydun diye o paylaşılan hayır kendi yaptığım esprisine olan ai çizimini koydum dedi. Birden öfke ile sanırım o arada kaynadı mesela...
İnsanların emeğinin birden yok olması cidden üzücü bir durum. Çoğu kişi bu platforma birşeyler kattı ve güzel bir ortama dönüştürdü. Farklı tatlı muhabbetlerde iki üç bomboş insanın sabote etmesi sebebiyle kapatıldı. Buda sitenin aktifliğini doğal olarak azalttı. Biraz ban işlerinde oldu bittiye getirmeden düşünmek lazımdı belkide. Tek bir kişi ban atmadığı için böyle arızalar oldu belkide bilemiyorum.
Bence iletişim ve bilinmeyen boşlukları doldurmamak yapıcı olacaktır bu saatten sonra. Şu mesajın için ban yiyorsun denilebilirdi. Kişide yanlış anlaşıldım diyebilirdi bir savunma olurdu.
Yoksa sitede hala aynı 4-5 toksik kişinin bulunuyor olup, bazı normal üyelerin sınırsız ban yemesi gibi bazı problemler ortaya çıkıyor. Bu bu konu hakkında son mesajımdı...

Bu arada tartışma sırasında gerizekalı, mal, köpek gibi sözleri işittim yada ima edildiği çok oldu. İnsanların ölmesi üzerine şaka yapan kişilerde oldu hepsini de raporlardım. En fazla mesaj silindi üye ceza bile almadı. Bence bunlar o paylaşılan giften çok daha ahlaksızca olaylardı.
Üstelik biraz yanlış anlaşılma olmuş mesela arti'ye sordum güreşçiyi mi koydun diye o paylaşılan hayır kendi yaptığım esprisine olan ai çizimini koydum dedi. Birden öfke ile sanırım o arada kaynadı mesela...
İnsanların emeğinin birden yok olması cidden üzücü bir durum. Çoğu kişi bu platforma birşeyler kattı ve güzel bir ortama dönüştürdü. Farklı tatlı muhabbetlerde iki üç bomboş insanın sabote etmesi sebebiyle kapatıldı. Buda sitenin aktifliğini doğal olarak azalttı. Biraz ban işlerinde oldu bittiye getirmeden düşünmek lazımdı belkide. Tek bir kişi ban atmadığı için böyle arızalar oldu belkide bilemiyorum.
Bence iletişim ve bilinmeyen boşlukları doldurmamak yapıcı olacaktır bu saatten sonra. Şu mesajın için ban yiyorsun denilebilirdi. Kişide yanlış anlaşıldım diyebilirdi bir savunma olurdu.
Yoksa sitede hala aynı 4-5 toksik kişinin bulunuyor olup, bazı normal üyelerin sınırsız ban yemesi gibi bazı problemler ortaya çıkıyor. Bu bu konu hakkında son mesajımdı...
Kekomancer beni en çok üzen oldu açıkçası. Kendisine söylenen kötü sözleri bile alttan aldığını çok gördüm. Bence çok değerli fikirleri, paylaşımları vardı. Onlar yok olacak mesajlar değildi. Belki de sevgilim beni terketti, dün gece rüyamda beni köpekler kovalıyordu tarzında mesajlar yazmalıydı herhalde silinmemesi için. Neyse.

Ne oldu bilmiyorum ama çok kişi uçmuş sanırım. Kuroro da bildiğimiz kuroysa şaşırdım. 2 yıl ban üye silmeler agir olmuş. Bu forumda kimler neler neler yaptı bir şey olmadı. Doğru düzgün futbol sohbet bile edemiyoruz nasıl ölü olmasın forum. Konu kapatarak çözüm üretiyoruz. Ülkeyi yönetimi eleştiriyoruz ama buranın da oradan farkli bir tarafı yok.

Ban dediğin de Max 1 ay olur. Adam kafasini toplar gelir. Bazen insan aşırı yükselebiliyor. 1 ay sonra da arkadaşlar kusura bakmayın diye gelir ya da daha da saçmalar sonra 1 yıl ban atar geçersin. Adam normal hayatında geriliyor bazen burada patlama yeri olabiliyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık