Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Ponçik kızları izleyemediğimden bunu da izlemeye elim varmadı henüz ama puanı da yüksek, o yüzden acaba alametifarikası ne acaba diye bir sorayım dedim. Arslan Senki ve ardından izleyeceğim Master Keaton (@hyperbooster bana da sattı seriyi ahaha.) bitsin, belki bakarım. Bakarsam da haber veririm. :gamyon:
Satabildiysem ne mutlu bana ahaha. Dediğim gibi çok büyük beklentileriniz olmasın ama büyük bir hikaye yok ortada :D . Monster, 20cb deki gibi ana karakterlerin etkileşime girdiği küçük hikayeler olur ya full onlardan oluşuyor anime.

Ben doğruyu söyledim de yazan yanlış yazmış. Onun gazına gelme. Beğendin mi bari. İsmi lazım değille aynı parfümü kullanıyorsun. Yolda birileri boğazına çökmesin.

Ben doğruyu söyledim de yazan yanlış yazmış. Onun gazına gelme. Beğendin mi bari. İsmi lazım değille aynı parfümü kullanıyorsun. Yolda birileri boğazına çökmesin.
O kullanıyorsa bi bildiği vardır diye teselli ettim kendimi napayım … şaka bi yana beğendim teşekkürler sana da.

Ponçik kızları izleyemediğimden bunu da izlemeye elim varmadı henüz ama puanı da yüksek, o yüzden acaba alametifarikası ne acaba diye bir sorayım dedim. Arslan Senki ve ardından izleyeceğim Master Keaton (@hyperbooster bana da sattı seriyi ahaha.) bitsin, belki bakarım. Bakarsam da haber veririm. :gamyon:
Ponçik kızları dekonstrüktif bir şekilde ele alıyor. Bu tarz ponçik kız serilerine ve konsepte çok aşina değilsen bu özelliği o kadar çarpıcı olmaz fakat seri başında aklında bir büyücü kız stereotipi olan izleyicinin beklentilerini karşılamak yerine onu yerden yere vuruyor. Alametifarikası o. Bunu da parodi olarak değil gerçekten seriye yedirerek işlediği için çokça sevilen bir seri.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık