Bavs Dün 20:39 da #831 kekomancer dedi ki: Bu çağın vicdanı olmaya yemin etmiş. https://twitter.com/i/web/status/1930451245736833235 Genişletmek için tıkla ... İlgi hastası
kekomancer dedi ki: Bu çağın vicdanı olmaya yemin etmiş. https://twitter.com/i/web/status/1930451245736833235 Genişletmek için tıkla ... İlgi hastası
Sesshomaru Dün 20:50 da #832 kekomancer dedi ki: Böyle işlerle temizleyebileceğinden daha kirli elleri. Ki bir mavi marmara olayı daha olup buradaki insanların canına kastedilebilir. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.
kekomancer dedi ki: Böyle işlerle temizleyebileceğinden daha kirli elleri. Ki bir mavi marmara olayı daha olup buradaki insanların canına kastedilebilir. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.
kekomancer Dün 21:01 da #833 Bavs dedi ki: İlgi hastası Genişletmek için tıkla ... Eylemin amacı ilgiyi Gazze'ye toplamak zaten ama canı burnunda bir insana böyle antin kuntin laf atarak arsızlığı sen yapıyorsun.
Bavs dedi ki: İlgi hastası Genişletmek için tıkla ... Eylemin amacı ilgiyi Gazze'ye toplamak zaten ama canı burnunda bir insana böyle antin kuntin laf atarak arsızlığı sen yapıyorsun.
Bavs Dün 21:19 da #834 kekomancer dedi ki: Eylemin amacı ilgiyi Gazze'ye toplamak zaten ama canı burnunda bir insana böyle antin kuntin laf atarak arsızlığı sen yapıyorsun. Genişletmek için tıkla ... Dünyanın en samimiyetsiz insanını bana karşı savunurken bana arsız diyorsun :/
kekomancer dedi ki: Eylemin amacı ilgiyi Gazze'ye toplamak zaten ama canı burnunda bir insana böyle antin kuntin laf atarak arsızlığı sen yapıyorsun. Genişletmek için tıkla ... Dünyanın en samimiyetsiz insanını bana karşı savunurken bana arsız diyorsun :/
Ölüm cerrahı Bugün 00:08 #835 Hissizleştirildim dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Hissizleştirildim dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Hissizleştirildim dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Şarkıyı o kadar sevmiş ki 3 defa üst üste atmış varın gerisini siz düşünün
Hissizleştirildim dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Hissizleştirildim dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Hissizleştirildim dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Şarkıyı o kadar sevmiş ki 3 defa üst üste atmış varın gerisini siz düşünün