Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Croc dedi ki:
bu nasıl bir cümle yapısı.... 32sine kadar evlenememiş, kimse almamış...
Evlenmek için evlenilmez, belli ki hayatı birlikte yaşayacağı biriyle henüz karşılaşamamış. Kız gayet güzel ve aklı başında. Videodaki fikri eleştircem diye kadına hakaret eder gibi bu tarz cümleler kurmanızı kınıyorum.

Yetmemiş doğum mevzularına girmişsiniz bir de kadını rakip elemekle itham etmişsiniz. Kadın çok doğru bir noktaya değiniyor. Ayrıca çağımızda psikolojik olarak 24 yaşından önce kimse ne anne ne baba olabilecek mentalitiye sahip değil. Doktor musun, ebe misin bu kadar net bilgin var sağlık konularında? doğum hakkında yorum yapmak konudan alakasız erkeklere kalmadı.

Kız diyorki ortak hiç bir paydanız yok kalkıp o kızlarla iletişime geçmeye çalışıyorsunuz, gayette haklı. Ben bile 20li yaşın başındaki kız arkadaşlarla düzgün bir iletişime giremiyorum. İşim gerekeği gençlerle iletişim halindeyim, 20li yaşın başındaki meslektaşlarımla oturup fazla bir şey konuşacak konu bulamıyorum. 30larınındaki erkekler nerden buluyor bu konuyu. 90lardan önce doğmuş olanlar kalkıp 2000 li doğumlu kızlarla ortak konuşma noktası bellidir. O kızlarla evlenip bir aile kurması pek mümkün değil.

Evlenmek için evlenilmez, ortak konuşabileceğin bir zemin olmalı. Hayatını, ömrünü adayacağın insanla. bu kızın erkek yaş sınırı da 30-37 arası ve haklı olarak diyorki gidip neden 20liklerin peşindesiniz. Çevresinde belli bu yaş aralığında boş insanlar dolu.. o da bekar kalmış.

Burada odaklanılması gereken nokta evlilik gibi ciddi bir meseleyi yürütemeyeceği yaş aralığındaki kızlarla zaman geçiren erkeklerin eleştirilmesi. Siz ise kalkıp kadına saldırmışsınız, kalmış alınmamış.
30unu geçmiş birini normal konuşamayacağı bir yaş aralığındaki kızla tek derdi bel altıdır. Evlilik ise sadece buna indirgenmeyecek kadar önemli sosyal bir olgudur.
Sevgili @Croc , öncelikle bu beğenmediğin cümle yapısı veya eleştiri olarak gördüğün şeyler maalesef benim şahsi görüşüme ait olmaktan ziyade, daha çok videoda geçen kadının kendi hayat hikayesine ait. Ben sadece bu hikayeyi farklı bir dille yazı haline döktüm alt metinlerin okunmasını daha rahat hale getirmek için. Kendisi söylüyor, ben tanıştığım her erkeğin takipçi listesindeki her bir kızın yaş analizini yapıyorum üşenmeden tek tek diyor, alt metin bu (bu arada birçok insan bu hareketi madness olarak değerlendirebilir), ve yaşı 32ye gelmiş.

Evlenmek için değil, konuşmak için evleniyor videodaki kadın YİNE kendi söylediğine göre :D 32-36 yaş aralığındaki erkeklerin kendisiyle konuşacak bir şeyleri olduğuna emin olan bu kadın, 20+ kadınları takip eden 30+ erkeklerin (hatta burada 20+ demek yanlış olur, üniversite öğrencisi yaş aralığını kastediyor hanımefendi spesifik olarak, ama kendisini yeteri kadar net ifade edemiyor) ilişkiye yatırım yapmak istemeyen, frontal lobları gelişmemiş olan erkekler olduğunu düşündüğünü beyan ediyor. Benim hakaret eder gibi olduğunu değerlendirdiğin cümlelerimden önce, keşke bu hanımefendinin doğrudan hakaretine tepki gösterseydin.

30+ bir erkek videodaki gibi 32 yaşındaki bir kadınla konuşmak yerine üniversite öğrencisi olan bir kadınla konuştuğu an üreme gerçekleşmiyor maalesef, ki 4 yıl lisans okumuş bir kadın 22, hadi hazırlık da okudu diyelim 23, hadi bi yıl da okulu uzatsın 24, e bi yıl da mezuna kaldıktan sonra lisansa kaydolsun desen en geç 25 yaşında mezun oluyor zaten istisnalar hariç. İnsanların 24 yaşından önce anne baba olabilecek mentaliteye sahip olup olmadığı gerçeği, bu tartışmaya pek etki etmiyor o yüzden ama yine de fikrini paylaştığın için teşekkürler. Katılıyorum sana sonuna kadar. Sağlık bilgisine ulaşmak çok zor değil ayrıca, ama net bilgimin nerden geldiğini inan bana ne ben anlatmak isterim ne de herhangi biri okumak ister. Allah başa vermesin diyeyim, anlayan anlasın :D

Sen (bile?) 20li yaşların başındaki genç kadınlarla düzgün bir iletişime giremiyorsun, ben girebiliyorum. Hatta giriyorum, girmeyi tercih ediyorum, her 30+ erkeğin de girmesi gerektiğini şiddetle tavsiye ediyorum. İletişim, insanların hayatın neresinde olduklarından veya olmadıklarından ziyade, hayata nereden baktıklarıyla ve hayatta nereye baktıklarıyla biraz daha ilgili derim ben kendi adıma. Tabi iletişim yeteneğinin bir kısmı da kişisel beceridir, herkeste olmuyor maalesef.

30'larındaki erkekler nereden buluyor bu konuyu? Çok güzel soru, tebrik ederim. Var olduğuna göre böyle bir iletişim, bir yerden buluyorlar demek ki, değil mi... Keşke bunu yapan erkeklerin frontal loblarının gelişmemişliğini iddia etmek yerine, 30'larındaki erkekler nereden buluyor bu konuşulacak konuları diye sorsaydı videoyu çeken hanımefendi de. Daha şık olurdu.

Alıntıladığın mesajın en üstündeki grafiğe bakmadın sanırım, hanımefendinin istediği yaş aralığındaki erkeklerin neden kendisini tercih etmediğini anlatan grafiğe. O grafik anlatıyor neden 30+ erkeklerin, 20lik genç kadınların peşinde olduğunu.

Bu arada videoyu çeken hanımefendiye saldıran falan yok yani, sadece anlattığı hikayedeki alt metni okuyorum dediğim gibi. 32 yaşına kadar tanıştığı her erkeğin takipçi listesindeki her bir kızın yaş analizini yapan ve hala evlenememiş bir kadına saldırmak çok tehlikeli :D
Aksine "boş insanlar" diyerek saldıran sensin bence.

Sevgili @Croc , öncelikle bu beğenmediğin cümle yapısı veya eleştiri olarak gördüğün şeyler maalesef benim şahsi görüşüme ait olmaktan ziyade, daha çok videoda geçen kadının kendi hayat hikayesine ait. Ben sadece bu hikayeyi farklı bir dille yazı haline döktüm alt metinlerin okunmasını daha rahat hale getirmek için. Kendisi söylüyor, ben tanıştığım her erkeğin takipçi listesindeki her bir kızın yaş analizini yapıyorum üşenmeden tek tek diyor, alt metin bu (bu arada birçok insan bu hareketi madness olarak değerlendirebilir), ve yaşı 32ye gelmiş.

Evlenmek için değil, konuşmak için evleniyor videodaki kadın YİNE kendi söylediğine göre :D 32-36 yaş aralığındaki erkeklerin kendisiyle konuşacak bir şeyleri olduğuna emin olan bu kadın, 20+ kadınları takip eden 30+ erkeklerin (hatta burada 20+ demek yanlış olur, üniversite öğrencisi yaş aralığını kastediyor hanımefendi spesifik olarak, ama kendisini yeteri kadar net ifade edemiyor) ilişkiye yatırım yapmak istemeyen, frontal lobları gelişmemiş olan erkekler olduğunu düşündüğünü beyan ediyor. Benim hakaret eder gibi olduğunu değerlendirdiğin cümlelerimden önce, keşke bu hanımefendinin doğrudan hakaretine tepki gösterseydin.

30+ bir erkek videodaki gibi 32 yaşındaki bir kadınla konuşmak yerine üniversite öğrencisi olan bir kadınla konuştuğu an üreme gerçekleşmiyor maalesef, ki 4 yıl lisans okumuş bir kadın 22, hadi hazırlık da okudu diyelim 23, hadi bi yıl da okulu uzatsın 24, e bi yıl da mezuna kaldıktan sonra lisansa kaydolsun desen en geç 25 yaşında mezun oluyor zaten istisnalar hariç. İnsanların 24 yaşından önce anne baba olabilecek mentaliteye sahip olup olmadığı gerçeği, bu tartışmaya pek etki etmiyor o yüzden ama yine de fikrini paylaştığın için teşekkürler. Katılıyorum sana sonuna kadar. Sağlık bilgisine ulaşmak çok zor değil ayrıca, ama net bilgimin nerden geldiğini inan bana ne ben anlatmak isterim ne de herhangi biri okumak ister. Allah başa vermesin diyeyim, anlayan anlasın :D

Sen (bile?) 20li yaşların başındaki genç kadınlarla düzgün bir iletişime giremiyorsun, ben girebiliyorum. Hatta giriyorum, girmeyi tercih ediyorum, her 30+ erkeğin de girmesi gerektiğini şiddetle tavsiye ediyorum. İletişim, insanların hayatın neresinde olduklarından veya olmadıklarından ziyade, hayata nereden baktıklarıyla ve hayatta nereye baktıklarıyla biraz daha ilgili derim ben kendi adıma. Tabi iletişim yeteneğinin bir kısmı da kişisel beceridir, herkeste olmuyor maalesef.

30'larındaki erkekler nereden buluyor bu konuyu? Çok güzel soru, tebrik ederim. Var olduğuna göre böyle bir iletişim, bir yerden buluyorlar demek ki, değil mi... Keşke bunu yapan erkeklerin frontal loblarının gelişmemişliğini iddia etmek yerine, 30'larındaki erkekler nereden buluyor bu konuşulacak konuları diye sorsaydı videoyu çeken hanımefendi de. Daha şık olurdu.

Alıntıladığın mesajın en üstündeki grafiğe bakmadın sanırım, hanımefendinin istediği yaş aralığındaki erkeklerin neden kendisini tercih etmediğini anlatan grafiğe. O grafik anlatıyor neden 30+ erkeklerin, 20lik genç kadınların peşinde olduğunu.

Bu arada videoyu çeken hanımefendiye saldıran falan yok yani, sadece anlattığı hikayedeki alt metni okuyorum dediğim gibi. 32 yaşına kadar tanıştığı her erkeğin takipçi listesindeki her bir kızın yaş analizini yapan ve hala evlenememiş bir kadına saldırmak çok tehlikeli :D
Aksine "boş insanlar" diyerek saldıran sensin bence.
ünili kız 25 e ulaşana kadar 30lu adam 40 oldu :D şaka bir yana gerçekten z kuşağı biriyle iletişime geçmek kolay değil. sabah bahsi geçti konuşmak ilişkilerde o kadar mühim değil dediler. benim bakış açıma göreyse evleneceğin kişiyle ortak bir zeminin olması lazım. asıl rahatsız olduğum nokta konuşmanızda kalmış demeniz kıza, sırf 32 yaşına geldi diye. kadın orda fazla genelleme yapmış istisnayı görmezden gelmiş tmm ama bir soruna değinmiş. evliliği sadece çocuk üzerinden görmek de hatalı. kaldıki yıl 2025 1-2 çocuk yapıyor insanlar çocuk istiyorsalar. 30lu yaşlarındaki bir kadın için bilimsel olarak da sorun yok. 30unu geçmiş birinin daha olgun düşünmesi lazım 20li yaşın başlarındaki bir kız mental olarak çocuktur (bir çocuk yetiştirmesi ya da bir evliliği yürütmesi pek mümkün değil kendimi bundan bağımsız tutmam. ve evet istisnalar elbette olacaktır.). yine diyorum 3-5 yaş farkı istisna yine bir şekil anlaşabilirler. ama bu fark açıldıkça araya bir de gen x,y gen z farkı giriyor. Kafa yapıları aşırı farklı. kızın mezun olması için geçen sürede de erkeğin yaşı sabit kalmıyor buna da bir daha değineyim ahshsh. 34 21 olsun atıyorum kız 25 oldu adam 38... adam 40 oldu kız hala 20lerinde :)

abartıyorum adam 18 iken bu kız 5 yaşındaydı :D

Son düzenleme:
ünili kız 25 e ulaşana kadar 30lu adam 40 oldu :D şaka bir yana gerçekten z kuşağı biriyle iletişime geçmek kolay değil. sabah bahsi geçti konuşmak ilişkilerde o kadar mühim değil dediler. benim bakış açıma göreyse evleneceğin kişiyle ortak bir zeminin olması lazım. asıl rahatsız olduğum nokta konuşmanızda kalmış demeniz kıza, sırf 32 yaşına geldi diye. kadın orda fazla genelleme yapmış istisnayı görmezden gelmiş tmm ama bir soruna değinmiş. evliliği sadece çocuk üzerinden görmek de hatalı. kaldıki yıl 2025 1-2 çocuk yapıyor insanlar çocuk istiyorsalar. 30lu yaşlarındaki bir kadın için bilimsel olarak da sorun yok. 30unu geçmiş birinin daha olgun düşünmesi lazım 20li yaşın başlarındaki bir kız mental olarak çocuktur (bir çocuk yetiştirmesi ya da bir evliliği yürütmesi pek mümkün değil kendimi bundan bağımsız tutmam. ve evet istisnalar elbette olacaktır.). yine diyorum 3-5 yaş farkı istisna yine bir şekil anlaşabilirler. ama bu fark açıldıkça araya bir de gen x gen z farkı giriyor. Kafa yapıları aşırı farklı. kızın mezun olması için geçen sürede de erkeğin yaşı sabit kalmıyor buna da bir daha değineyim ahshsh. 34 21 olsun atıyorum kız 25 oldu adam 38... adam 40 oldu kız hala 20lerinde :)

abartıyorum adam 18 iken bu kız 5 yaşındaydı :D
Su devirde 25 yaşında kızla 40 a yaklaşmış adam bir kimya yakaladılarsa zaten evlensinler. Çevremde o kadar evlenip boşanmış genc çift var ki.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 4)

• naNa
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık