Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Bu cipslerin kalitesi her geçen ay daha mı kötü oluyor bana mı öyle geldi. En son 1 yıl önce yemiştim üçgen cipsten daha lezzetliydi, bugün yedim tekrardan sanki kokusu değişmiş, kalitesi değişmiş gibi. Skimpflasyon son sürat devam ediyor anlaşılan.
Amerika'daki cipslere çok özenirdim hep, gelip deneyince Türkiye'dekileri özler oldum.

Ya onu gördüm ama bu trüf mantarının her yerde olması bazen rahatsız ediyor. Yani lüks bir şey diye biliyorum ama cipste ne işi var.
Güzel mi? Eğer güzelse yiyeceğim.
Cipso değilmiş pahalı bir markanınkini görmüşüm.
Trüf mantarı tek bir çeşit değil. Güneydoğu bölgesinde Keme de denilen, Domalan mantarı çok tüketilir ve bir trüf türüdür mesela. Her trüf o kadar pahalı değil.

Son zamanlarda farklı tat olup da güzel olan chips master kekikli ve a101in köz biberli peynirli bi cipsine denk gelmiştim iyilerdi.

Son zamanlarda klasik youtuberlar gibi sağa sola gitme videosu çekti ama 4+ yıl önceki videoları güzel.
Evde ne yapmak istersen yapıyordu. :D

Aradada bunu

Yemek konusunda tek bunları takip ediyorum. Biraz baktım ilginç şeyleri var ama dediğin gibi piyasa ile aynı mantık gidiyor.

Aradada bunu

Yemek konusunda tek bunları takip ediyorum. Biraz baktım ilginç şeyleri var ama dediğin gibi piyasa ile aynı mantık gidiyor.
Meaty & Cheesy et konusunda tek takip ettiğim kanal diyebilirim. Video sonunda adamlar öyle güzel et yiyor ki, tok olsam bile acıkıyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık