Okurken bile tansiyon şeker fırladı ben bi acile gidip geliyorum.Herkese iyi bayramlar. Çikolatalar, sarmalar, tatlılar, kavurma... Şu ortamda kilo almamak mümkün değil.
Okurken bile tansiyon şeker fırladı ben bi acile gidip geliyorum.Herkese iyi bayramlar. Çikolatalar, sarmalar, tatlılar, kavurma... Şu ortamda kilo almamak mümkün değil.
Vatana döndün mü?Dubai çikolatası alaydınbizim kapıyı çalanda nerdeyse hiç olmuyor, kazara veletler gelirse para verip geçiyorum.
Ya ben buraya daha sık gelecem ama site genelde çok yavaşladığından giremiyorum, nedense hep Sanjinin çıkış yaptığı zamanlara denk geliyor dönüşüm.Vatana döndün mü?
Worstgende kurulu düzenimiz var yeğenimVatana döndün mü?
Yok, gerçek manada sormuştum. İngiltere'de yaşıyordun sanki.Ya ben buraya daha sık gelecem ama site genelde çok yavaşladığından giremiyorum, nedense hep Sanjinin çıkış yaptığı zamanlara denk geliyor dönüşüm.![]()
Yok türkiyede yaşıyorum, ne yazık ki.Yok, gerçek manada sormuştum. İngiltere'de yaşıyordun sanki.
Senden beklemiyordum bu yorumu.Yok türkiyede yaşıyorum, ne yazık ki.![]()
Ya bu enflasyonla yaşanırmı hükümet anamızı ağlattı, dövizi olanlar bile pahalı diye gelmiyorlar buraya artık.Senden beklemiyordum bu yorumu.
Tadı tuzu geç kavurma bile yok. Çok tadım kaçtı...Nerede o eski bayramlar, eyy. Hiç tadı tuzu yok.