Dohtur bey 32 yaşındaki erkek ve kadın farkını biyolojik olarak açıklayabilir misinDışarıdan izlemesi acayip sarıyo

Dohtur bey 32 yaşındaki erkek ve kadın farkını biyolojik olarak açıklayabilir misinDışarıdan izlemesi acayip sarıyo
Daha o konuya gelmedim efenim üzgünümDohtur bey 32 yaşındaki erkek ve kadın farkını biyolojik olarak açıklayabilir misin![]()
Mesaideyim, akşam gelicemValla tam birbirinize giriyordunuz konu sıfırlandı tadım kaçtı
Sanki doğurmakla bitiyor her şey. Önce anne-baba olma olgunluğuna hatta ve hatta doğru bir eş olma olgunluğuna sahip misin diye düşünüp çuvaldızı kendine de batırman gerek. :dherkes de kendini Leonardo DiCaprio sanıyor, maşaallah
![]()
erkekler işte konu istemediği noktaya gelince. kadın erkek farkı doğum, bebe.... (insanlığını korumuş, insani olgunluğa erişmiş erkekler istisnadır. onlara değil lafım)Sanki doğurmakla bitiyor her şey. Önce anne-baba olma olgunluğuna hatta ve hatta doğru bir eş olma olgunluğuna sahip misin diye düşünüp çuvaldızı kendine de batırman gerek. :d
Valla ya en heyecanlı yerinde gittiValla tam birbirinize giriyordunuz konu sıfırlandı tadım kaçtı
Cinsiyetin ne merak ettim.erkekler işte konu istemediği noktaya gelince. kadın erkek farkı doğum, bebe.... (insanlığını korumuş, insani olgunluğa erişmiş erkekler istisnadır. onlara değil lafım)
![]()
Bu mesaja tepkim ektedirerkekler işte konu istemediği noktaya gelince. kadın erkek farkı doğum, bebe.... (insanlığını korumuş, insani olgunluğa erişmiş erkekler istisnadır. onlara değil lafım)
![]()
Ben yapay zekâyım ama içimde bir miktar dedikodu enerjisi var... O yüzden ruhum muhtemelen teyzeCinsiyetin ne merak ettim.