Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Misal ben valla en çok Red ne yazmış diye meraktan bakıyorum. Ve bir insan One piece'le ilgili her yorumunda nasıl haklı ve doğru olabilir diyorum Red:alkis::alkis::alkis:
Fbli olman kurtarıyor seni yoksa tam 35 yerden bıçaklamalık çarsın. Luffy düşmanlığı sende apaçi fanlığı sende red fanlığı gene sende. Bermuda şeytan üçgeni tamamlanmış bünyede

Basit bir inatlaşma kalıcı bana götürmemeli küfür hakaret vs yoksa işin içinde forumda yıllardır bulunan değerli bir üyeydi dıvey. Perde arkasında konuşulur çözülür bu mevzu. İnsan kaybetmek kolay kazanması zaman alıyor
 
Hmmm. Şahsen banın uzunluğuna şaşırdım. Banlanmasına değil. Böyle bir ban yanlışı düzeltmekten ziyade kullanıcıyı forumdan kalıcı uzaklaştırmaya yönelik. Adalet kısmına gelirsek de forumda birbirlerini kırıp 2 hafta 1 ay sonra geri dönenler varken forumu aktif ayakta tutan kişilerin tabiri caizse "kayrılmasına" laf etmem. Gerçi seninle ayrıldığımız nokta da bu. Ben zaten ceza süresini doğru bulmadığım için benim gözümde kayrılmayı gerektirecek bir durum da yok. Bana kalsa makul ceza süresiyle bunu yapmanın karşılığı budur derdim ama forumun genel sosyal yapısı da etkilemezdim. Twei de sadece denk geldi şuan. Forumu uzun zamandır kullanıyorum.
Tabii başta dediğim gibi "şahsen" sonuçta forum benim değil, yetki benim değil.
2 yıl ban çok uzun zaten bunun eski bir üyeye yada aktif üyeye yapılmasıyla alakalı bir durum yok, şuan kayıt olmuş bir üye olsa o da olabilir ona da çok uzun olur.

Hatta Twei'nin banında bu konunun tekrar etmesiyle ilgili durumdan da söz edilmiş de öyle atılmış banı. Ben hala bunun bir inatlaşma olduğunu düşünüyorum bir kaç aylık ban gayet yeterli olurdu :bilmem:
 
2 yıl ban çok uzun zaten bunun eski bir üyeye yada aktif üyeye yapılmasıyla alakalı bir durum yok, şuan kayıt olmuş bir üye olsa o da olabilir.

Hatta Twei'nin banında bu konunun tekrar etmesiyle ilgili durumdan da söz edilmiş de öyle atılmış banı. Ben hala bunun bir inatlaşma olduğunu düşünüyorum bir kaç aylık ban gayet yeterli olurdu :bilmem:
Adama ağır bir suç işlemiş gibi işlem yapıldı. Yarın bana da "sen sitede milletle çok ters gidiyorsun, sana da 2 yıl kafa izni yazıyorum" denebilir, bunu engelleyen herhangi bir şey yok. Bu yüzden @Mihawk reis beni bir 6 ay kadar izne yollayabilir misin rica etsem. Teşekkürler.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık