Valla -16 op fanı dolu twitter. Arada bir laf atmaya gelmiyor.. Anında bitiyorlar dibinde..Trde op takip edenler twitterı pek aktif kullanmıyor gibi, baktım caporinin 3k var ama etkileşim az
Valla -16 op fanı dolu twitter. Arada bir laf atmaya gelmiyor.. Anında bitiyorlar dibinde..Trde op takip edenler twitterı pek aktif kullanmıyor gibi, baktım caporinin 3k var ama etkileşim az
ben kullanmıyom o yüzden bilmiyorum demek ki. Ama op kitlesinde toksik çok var harbi ben video atınca altına gelenler vardı. Mihawk don kriegi yener ki falan diyorValla -16 op fanı dolu twitter. Arada bir laf atmaya gelmiyor.. Anında bitiyorlar dibinde..
AİŞASFLDASDF Law ve Sanci pp'lilerden uzak durmaya çalışıyorum ben..ben kullanmıyom o yüzden bilmiyorum demek ki. Ama op kitlesinde toksik çok var harbi ben video atınca altına gelenler vardı. Mihawk don kriegi yener ki falan diyor
Zaten yorumlarla baya bir üyeyi hedef haline getirebilirim ZEHAHHAHAHAValla -16 op fanı dolu twitter. Arada bir laf atmaya gelmiyor.. Anında bitiyorlar dibinde..
Tai Lung'dan sonra en karizmatik 2. dreamworks villainı.
Mihawk foruma ara verdi.@Mihawk beni 4 Şubat'a kadar banlar mısın? Yeni nickimle gelecegim
3ü de çok iyi.Tai Lung'dan sonra en karizmatik 2. dreamworks villainı.