Evet ben hakkının verildiğini düşünmüyorum pek. Umarım daha çok görebiliriz. Luffy ile tekrar karşılaşmaları da favori sahnelerimdendir. Hoş bulduk.Dediğin gibi sağlam karakterdir. Ekran süresi keşke daha fazla olsaydı. Hoş geldin![]()

Evet ben hakkının verildiğini düşünmüyorum pek. Umarım daha çok görebiliriz. Luffy ile tekrar karşılaşmaları da favori sahnelerimdendir. Hoş bulduk.Dediğin gibi sağlam karakterdir. Ekran süresi keşke daha fazla olsaydı. Hoş geldin![]()
Yolun yol mu dwey?sorun birinin diğerini geçmesi değil doc, yol bi yere gitmez
Fani dertleriyle dertleniyoruz işte.Yolun yol mu dwey?
İşin iş mi @kekomancer ?
Geceler zalım mı @BlackMask ?
Mesele değil zaten balım, sadece fanilik adetidir bu. İyi hal de geçer kötü hal de geçer ölüm de geçer hayat da geçer. İstesen de geçer istemesen de geçer.
O da geçer hatta fanilik de geçer kekomansırıcım, kekoluk bile geçer.Fani dertleriyle dertleniyoruz işte.
Kardeşim bilincimizi motorola Aİ'lerine aktaracaklar, fanilik de kalmicak, inş.O da geçer hatta fanilik de geçer kekomansırıcım, kekoluk bile geçer.
Aktaracak değil olsa olsa geçer dersin ki o da geçerKardeşim bilincimizi motorola Aİ'lerine aktaracaklar, fanilik de kalmicak, inş.![]()
yola çıkmak yoldan çıkmakmış doc... dsfgldhgfYolun yol mu dwey?
İşin iş mi @kekomancer ?
Geceler zalım mı @BlackMask ?
Mesele değil zaten balım, sadece fanilik adetidir bu. İyi hal de geçer kötü hal de geçer ölüm de geçer hayat da geçer. İstesen de geçer istemesen de geçer.
Yoluna göre değişir. Ama herkes meylettiği yolunun memuru ve mecburu dwey, öyle veya böyle.yola çıkmak yoldan çıkmakmış doc... dsfgldhgf
:d yola girersen öyle, yoluna gidersen öyle değilYoluna göre değişir. Ama herkes meylettiği yolunun memuru ve mecburu dwey, öyle veya böyle.
Yoluna gidersen de öyle. Kendini kandırma şuuruna bandığım, o da bir yol.:d yola girersen öyle, yoluna gidersen öyle değil