Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga uşak'ta bunlar yok:D
Satranç oynayan kim varsa, darlayıp yeniyorum. Çok yavaş oynamasalar çok iyi olacak da...
Şu an İzmir'deyim burada Satranç Cafe var arada Deniz Özen falan geliyor; geldiğini görsem, gidip yenilmek istiyorum.
Ben de turnuvaya geldim ya yoksa sosyalleşmek için kafe falan yoktur sanırım burada :s ilk maçım bitti şimdi. Eve geçeyim aşırı garip maç sonunu göstericem :s

oradan buradan.

Ya şu Afgan meselesiyle ilgili, yanlış anlama sana yönelik değil genel diyorum çünkü başka yerlerde de duydum, bizimki gibi dibine kadar militarist, asker övücü milletin mevzu başka ülkeler olunca pis katiller demesi fazla çelişkili. Sonuçta PKK'dan belki de daha beter bir örgüte karşı savaşıldı orada. Bir asker 30 pkk'lı öldürdüm dese yer miydi acaba pis katil bir de övünüyor demek? Yemesini yememesini geçtim çoğunluk katil diye düşünmezdi bile.
Hacı mesele birilerini öldürmesi değil. Savaştasın. 30 değil 300 adam öldürsen kimse laf etmez edemez. Ama devamında diyor ki tatmin olmadım.
Ulan tatmin olmak için mi savaşıyorsun sen, ne demek bu.
Ayrıca bizim meseleyle pek kıyaslanamaz. Bizde direk ülkenin bütünlüğünü ve insanlarının can güvenliğini hedef alan bir örgüt var. İngiltere prensinin El Kaide ile kişisel ne sorunu var ki bizimkiler kadar bilenmeye hakkı olsun.
Bak mesela bizim Libya'ya giden askerlerden biri bunu Libya'dakiler için söylese Prens'le aynı tepkiyi veririm ama bizim cephedeki askerlere kurban olsun o sosyopat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık