İşletme. Fakülteye gel yarın, en yakışıklı bulduğun erkeğin kıyafetini ezberle ve buraya yaz bakalım o ben çıkacak mıyım?Ciddi mi hangi bolum?

İşletme. Fakülteye gel yarın, en yakışıklı bulduğun erkeğin kıyafetini ezberle ve buraya yaz bakalım o ben çıkacak mıyım?Ciddi mi hangi bolum?
Kaçıncı sınıf? İngilizce mi?İşletme. Fakülteye gel yarın, en yakışıklı bulduğun erkeğin kıyafetini ezberle ve buraya yaz bakalım o ben çıkacak mıyım?![]()
![]()
Çok özel oldu buKaçıncı sınıf? İngilizce mi?
Aynen.Çok özel oldu bu. Sen de mi Yıldız?
Eglendim en azından. Değişik bir tecrubeydi. Sorarsan önermemTavsiye vermek isterdim ama üstad sensin![]()
Sence haklı bir düşünce değil mi dedi feminizm için. Dedik estağfurullah bir kadının düşüncesine ben yanlış diyemem ne haddime deyince bı kaldı : )İyi yapmış bence, ileride sürtüşeceksek hiç girmeyelim bu ilişkiye demiş resmen![]()
Olabilecekleri tahmin ettiğim için bir kere bile girmedim o konuya. Sanırım en doğrusunu yapmışım.King vs. Katakuri konusu benim için bitti. Artık o konuya bir şey yazmam.
Yok ya, okuması epey keyifli yorumlar var. Rahat en az 5 yorumda kahkaha attım. Bir bak bence.Olabilecekleri tahmin ettiğim için bir kere bile girmedim o konuya. Sanırım en doğrusunu yapmışım.
Umarım onlar da benim yaptığım capsler değildir.Yok ya, okuması epey keyifli yorumlar var. Rahat en az 5 yorumda kahkaha attım. Bir bak bence.
Ben bir yerden sonra gülmüyorum : / bu insanlarla benim oyum bir mi diye düşünüp üzülüyorum...Yok ya, okuması epey keyifli yorumlar var. Rahat en az 5 yorumda kahkaha attım. Bir bak bence.