Hiçbir zaman suçlu onlar değildi kanka. Burada ki asıl suçlu ve vatan haini Corona denen Virüstür. Sen nasıl gelip biz Türklere-Müslümanlara bulaşırsın...Böylelikle ortada suçlu kalmadı. Soylu da cezasını çekmiş oldu. (Nasıl cezaysa artık.) Neyse.![]()
Hiçbir zaman suçlu onlar değildi kanka. Burada ki asıl suçlu ve vatan haini Corona denen Virüstür. Sen nasıl gelip biz Türklere-Müslümanlara bulaşırsın...Böylelikle ortada suçlu kalmadı. Soylu da cezasını çekmiş oldu. (Nasıl cezaysa artık.) Neyse.![]()
Bugün yaşananların özeti; ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi.Hiçbir zaman suçlu onlar değildi kanka. Burada ki asıl suçlu ve vatan haini Corona denen Virüstür. Sen nasıl gelip biz Türklere-Müslümanlara bulaşırsın...
Hahaha Aynen öyleBugün yaşananların özeti; ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi.

Luppo almak için çıkan da var.Günde 3 paket sigara içen birisi olarak evimde ne sigaram vardı ne de ekmeğim 2 paket makarna vardı oturduk hanımla onu yedikarkadaşlarımız atmlere koştu korkuyla çekirdek almaya koştu 3 5 sığırın beynini kullanamamasını neden bir çok insana yıkıyorsun ki

Tam 00:00 da ıslıklarla sokağa koşanlar var bu nedir la : ))Bu saatte nereye gidiyor bu kadar insan, ben anlamadım.![]()
Bu ne ya? Bana fazla geldi bütün bunlar. Hala alışamadım.Tam 00:00 da ıslıklarla sokağa koşanlar var bu nedir la : ))
-
Ensonhaber bile inandırıcı bulmamış istifayı
İNANAN RİZELİ : ))
![]()