Yav adamlar dünyayı satın almış izrailmi kaldı.Abi gola izrail malı aman diyim.

Yav adamlar dünyayı satın almış izrailmi kaldı.Abi gola izrail malı aman diyim.
Vaka sayılarını bilemem ama günlük ölüm sayıları uzun zamandır kararlı bir düşüşte. Bir şekilde tedavi sürecindeki iki hafta önceki çöküşü tersine çevirebilmişler.İtalya'yı uzun zamandır izliyorum. Eğer dikkatimden kaçmadıysa uzun zaman sonra ilk defa bugün aktif vaka sayısı azaldı. 20 azaldı ama azaldı.
Aktif vakanın azalması hastanelerin daha iş görür hale gelmesi, mevcut hastaların daha iyi hizmet görmesi demek.
Ölen+iyileşen>yeni vaka sayısı ise bu olur.
Belki yarın yine < olur ama birkaç haftaya İtalya eskiye göre baya bir ferahlamış olacak bence.
Yine de kalan hastaların hepsinin iyileştiğini düşünsek dahi İtalya'da ölüm oranı yüzde 10-15 civarı bir şey çıkacak. Ha tabi asemptomatik şekilde geçirenleri tam olarak bilemeyeceğimizden dahil etmiyorum.
ABD çomarı da hiç çekilmiyor yaw......![]()
Bu mu yoksa bu açıklama mı daha aptalca.... :/
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekmek dağıtmaya, yardım toplamaya kalkışıyorlar. Asli işlerini yürütemeyen CHP’li belediyelerin ısrarla giriştikleri bu tür faaliyetlerin amacı şov yapmaktır. Bu tür teşebbüsler FETÖ ve PKK tarafından da denenmişti
Dışarıda tüketilen her şey artık evde tüketilmeye başlandı. Üstüne bir de can sıkıntısı, depresyon durumları ve daha çok tüketime yöneltmesi eklenince, normal geliyor bana.Ben de aynı durumdayım. Ama 4 kişi nasıl başarıyorsak, bana her 3-4 günde bir yeniden market yolu görünüyor. Hayır her çıktığımda 300 lira aşağısı alışveriş de yapmıyorum. Bu nedir yani?
Reyiz kimse bu abla ve onun gibi düşünenler için getirmiyor bu yasakları. Bunların sebep olacağı sorunlardan dolayı bu önlemler. Bu kadının taşıyıcı olduğu bir ortamda bulaştıracağı insanlar, bu ve bunlar gibilerden dolayı sağlık personellerine yüklenecek iş yükü, psikolojik travmalar vs vs.ABD çomarı da hiç çekilmiyor yaw......
Açıklama yerinde. Az bile söylemiş reyix.
Yok yahu. Biz tüketimde azalmaya gittik. Aburcuburu, fastfoodu kestik, günde iki öğün yiyoruz, meyveye, çaya kahveye dadandık. Nadiren yaptığımız ufak kaçamaklar dışında bayağı sağlıklı besleniyoruz. Annemler bilmez ama detoksun dibine vurduk. Ekmeği de bıraksak ideal beslenme şeysine örnek hale gelecez.Dışarıda tüketilen her şey artık evde tüketilmeye başlandı. Üstüne bir de can sıkıntısı, depresyon durumları ve daha çok tüketime yöneltmesi eklenince, normal geliyor bana.
O zaman bilemedim ben de.Yok yahu. Biz tüketimde azalmaya gittik. Aburcuburu, fastfoodu kestik, günde iki öğün yiyoruz, meyveye, çaya kahveye dadandık. Nadiren yaptığımız ufak kaçamaklar dışında bayağı sağlıklı besleniyoruz. Annemler bilmez ama detoksun dibine vurduk. Ekmeği de bıraksak ideal beslenme şeysine örnek hale gelecez.
Ama durum bu gene de.
Ablanın ulaştığı cehalet seviyesi ancak eğitimle elde edilebilir....Reyiz kimse bu abla ve onun gibi düşünenler için getirmiyor bu yasakları. Bunların sebep olacağı sorunlardan dolayı bu önlemler. Bu kadının taşıyıcı olduğu bir ortamda bulaştıracağı insanlar, bu ve bunlar gibilerden dolayı sağlık personellerine yüklenecek iş yükü, psikolojik travmalar vs vs.
Manyağın biri bir doktorun arabasının yolunu kesip "Sen işe gidebiliyorsun, ben niye gidemiyorum?" diye hesap sormuş. Bu düzeydeler bunlar. Tehlike büyük.