Bilgi icin sagol.Yeni açılış geliyor.
Namie Amuro - Hope
Arkadaşlar arasındaki bağı anlatıyormuş galiba.
Raftel'i gösterirler. Mu ya da Atlantis gibi.Bilgi icin sagol.
Big Mom dururken, Kaidogilleri izledik güncel açılışta; simdi napacaklar, merakla bekliyorum.
Keske!.. en azından serinin geneli ve temeliyle bağlantılı olur.Raftel'i gösterirler. Mu ya da Atlantis gibi.
Kadio'ya dalacaklarını sandıkları için Kaido'yu çiziyorlar muhtemelen. Ondan sonra ters köşe oluyorlar. Haberleri yok tabii Oda'nın kafasında olandan. Adam animatörleri bile ters köşe yapıyor ya bu nasıl mangaka?Keske!.. en azından serinin geneli ve temeliyle bağlantılı olur.
Kaplumbağa hızındaki mangasının tek bölümüyle paralel ilerleyen animede, Zou ve Big mom arklari varken ve Kaido o kadar kolay karşımiza çıkmayacakken bu gaflete düşmek, ters köşeden ziyade ya gösteriş meraklılığı ya da baska bir şey oluyor gibiKadio'ya dalacaklarını sandıkları için Kaido'yu çiziyorlar muhtemelen. Ondan sonra ters köşe oluyorlar. Haberleri yok tabii Oda'nın kafasında olandan. Adam animatörleri bile ters köşe yapıyor ya bu nasıl mangaka?
Vallaha yeni açılış 747'de geliyor. Çıktığı tarih 26 Haziran.Kaplumbağa hızındaki mangasının tek bölümüyle paralel ilerleyen animede, Zou ve Big mom arklari varken ve Kaido o kadar kolay karşımiza çıkmayacakken bu gaflete düşmek, ters köşeden ziyade ya gösteriş meraklılığı ya da baska bir şey oluyor gibi
Rica ederim , tarihleri bilmeden soyleniyorum ben ama 27 haziranda bigmom çoktan görünmüş zaten... onu niye koymamış artizler. Big mom güçsüz diye mi?Vallaha yeni açılış 747'de geliyor. Çıktığı tarih 26 Haziran.
830. manga bölümü de 27 Haziran ve arc BM.
Hakikaten gösterişmiş tebrik ederim.
Fanıyım onun sevindirdinYeni açılış geliyor.
Namie Amuro - Hope
Arkadaşlar arasındaki bağı anlatıyormuş galiba.